KRISTIANSAND: Litt startproblemer var det klokka 16 da festivalen skulle begynne. Da manglet nemlig et operativt strømaggregat. Festivalledelsen tok derimot problemet med ro, tok noen telefoner, og ved 17.15-tiden ble et nytt aggregat fraktet inn på området med lastebil.

Det første bandet gikk ikke på scenen som planlagt. Tvert i mot gikk de av scenen, og spilte så akustisk musikk for publikum mens alle ventet på at strømaggregatet skulle komme i gang.

— Vi jobber febrilsk. Før eller siden blir det liv, sier de ansvarlige på scenen til fvn.no.

Strømmen var på plass igjen i 19-tiden.

Det så imidlertid ikke ut til at strømproblemene plaget folk nevneverdig. Enkelte av artistene gikk til og med rundt blant publikum og samlet ølbokser mens de ventet på å få spille.

MMS-foto: Atle BrandtLouisfestivalen er ikke bare et trekkplaster, men også et plaster på såret for dem som så gjerne ville oppleve musikk på Odderøya denne første uka i juli. Quart ble det som kjent ikke noe av i år, men musikk og folkeliv skal det da bli.

MMS-foto: Atle BrandtRundt 1000 mennesker er samlet, folk står i øl-, pølse— og t-skjortekø, og stemningen er herlig sommeravslappet, melder fvn.no's reporter på Odderøya.

Hanne Kolstø i Shogun syntes det ble varmt, og kledde av seg... MMS-foto: Amund Hestsveen