KRISTIANSAND: Mopedist til sykehus etter trafikkulykke

07.15: En bil og en moped kolliderte da bilisten skulle svinge av fra E 39 mot Mjåvann. Mopedisten kom fra Søgne, og kjørte inn i høyresiden på bilen. Mopedisten ble brakt til Sørlandet sykehus i Kristiansand med lettere skader.

**ARENDAL: Bil i brann

08.00:** 110-sentralen fikk melding om at en bil stod i brann ved Konsmohus. Brannvesenet rykket ut, og fikk slukket brannen. Årsaken til bilbrannen er trolig bruk av startkabler.

GRIMSTAD: Innbrudd i gravemaskin

08.10: Det har vært innbrudd i en gravemaskin på det nye byggeanlegget på E 18 ved Tjoretjerra. Gravemaskinen stod på et grustak, og det er foreløpig usikkert om innbruddstyvene fikk med seg noe.

**IVELAND: Kjørte på elg

08.15:** En bil kolliderte med en elg ved Omdal på vei mot Vatnestrøm. Ingen personer ble skadet i kollisjonen, men det er uvisst hvordan det gikk med elgen. Viltnemda er orientert, og tar seg av saken.

**VEGÅRSHEI: Frastjålet 30 kubikk eiketømmer

09.26:** En mann melder fra til lensmannskontoret i Vegårshei om at han har blitt frastjålet 30 kubikk eiketømmer. Tømmeret lå i en lomme i veien i nærheten av Vassenden.

**RISØR: Kjørte av veien

08.33:** En bil havnet utfor veien før Bosvikbrua. En person ble brakt til sykehus med lettere skader.

KRISTIANSAND: Stjålet rullestol funnet

09.26: Politiet fant en el-rullestol ved Oddemarka skole. Det er trolig samme stol som i går ble stjålet fra Eivind Jarls gate. Hvem som står bak tyveriet er foreløpig ukjent.

ARENDAL: Kjørte på rødt — kolliderte

10.26: To biler kolliderte i Langsækrysset, og den ene bilen ble stående med fronten inn i lysrreguleringsstolpen. Ulykken skyldes trolig at den ene bilen kjørte på rødt lys. En person ble brakt til sykehus med lettere skader etter ulykken.

SØGNE: Båt stjålet fra landsted

11.45: En grå plastbåt av merket Alboat 320 har blitt stjålet fra et landsted i Ny Hellesund.

SØGNE: Stjal to motorsykler

12.31: To motorsykler ble stjålet fra en bolig i Tjønnelia. Den ene er en Suzuki GSX 1000 med registreringsnummer PU4232. Den andre er en Suzuki GSX 600 med registreringsnummer PU5408. Begge syklene er blå. Foreløpig er det ingen spor etter tyvene.

ARENDAL: Griset til bolig

13.50: Det har vært innbrudd i en bolig på Helle. En miljøarbeider som har tilsyn til boligen oppdaget innbruddet. Han melder fra til politivakta i Arendal at boligen ser ut som en svinesti. Det er foreløpig uklart hva som er stjålet fra boligen, men politiet vil undersøke saken

LYNGDAL: Tatt for fyllekjøring

14.04: En politipatrulje får melding om en mann som kjører beruset i Alleen i Lyngdal sentrum. Patruljen stopper mannen, og han blir tatt med til lege for blodprøve. Denne bekrefter at mannen har kjørt med promille, og han blir anmeldt. Mannen er 43 år gammel og kommer fra Lyngdal.

KRISTIANSAND: Moped kolliderte med henger

17.07: En kvinne (28) på moped kolliderte med hengeren på en bil ved Eskefabrikken i Vågsbygdveien. Ingen personer ble skadet, men det ble noen materielle skader på kjøretøyene. Mopedisten og bilisten ordnet opp seg imellom på stedet.

**KRISTIANSAND: Tre falske brannalarmer

18.43** Politiet fikk tips fra en innringer som var helt sikker på at det brant i ei hytte ved marinaen på Justvik. Brannvesenet i Kristiansand rykket ut med to biler og én båt, men det viste seg at flammene kom fra et bål.

18.54 Brannalarmen gikk på Asbjørnsen tobakkfabrikk. Men alarmen ble utløst av sveisearbeid.

18.55 Brannalarmen gikk i Fædrelandsvennens lokaler på Fiskåtangen i Vågsbygd. Men årsaken var matlaging i kantina.