KRISTIANSAND: — Ifølge personen som ringte politiet, skal tre gutter ha dratt av speil på flere biler, opplyser operasjonsleder i Agder politidistrikt, Bjarne Bakken, til fvn.no.

En politipatrulje rykket umiddelbart ut til stedet, men klarte ikke å finne guttene. Ifølge tipseren skal vandalene ha gått i retning mot Elvegata.

Forholdet ble meldt inn klokken 01.49. **KRISTIANSAND: Tatt for fyllekjøring I

01.52** Utrykningspolitiet melder til operasjonssentralen at de har stoppet en bilfører som mistenkes for å ha kjørt i ruspåvirket tilstand. Mannen ble stoppet i Østre vei, og ble tatt med inn til politistasjonen for utvidet prøve. Utblåsningstesten viste at 54-åringen fra Kristiansand var beruset.

**KRISTIANSAND: Tatt for fyllekjøring II

02.16** En 48 år gammel venndøl blir stoppet i Setesdalsveien mistenkt for fyllekjøring. En utblåsningsprøve viser at mannen har for høy alkoholkonsentrasjon i blodet.

**KRISTIANSAND: Truet med juling

02.37** En vekter ringer politiet og ber om bistand ettersom han er truet med juling av en forbipasserende i Markens gate. Den hissige mannen nekter vekteren å kjøre videre med bilen sin. Politiet kommer til stedet, bortviser mannen og sender han marsj i seng.

**GRIMSTAD: Mulig brukket nese

02.39** En mann ringer politiet og forteller at han er slått ned på et utested ved Juskestredet i Grimstad. Ifølge innringeren er det tyske pubgjester som har slått ham ned. Mannen vil anmelde forholdet.

**KRISTIANSAND: Slått ned ved potetbua

03.05** Politiet må kjøre en mann til legevakt etter at han er blitt slått ned ved potetbua på Torvet i Kristiansand natt til lørdag. Mistenkte i saken er en 20-åring.

**BIRKENES: Kvinne slått ned

03.31** En kvinne kontakter politiet etter at hun skal ha blitt slått ned på en kinarestaurant i Birkeland. Kvinnen har gitt politiet et par navn på gjerningsmennene, og saken blir videre etterforsket.

**KRISTIANSAND: Brøt seg inn i Sandens

04.26** En vekter kontakter politiet etter at han kom over en person som hadde brutt seg inn i det nye kjøpesenteret i Kvadraturen i Kristiansand. Ifølge vekteren skal inntrengeren ha dyttet til ham, og stukket fra stedet. En politipatrulje i nærheten rykker ut til stedet, og pågriper inntrengeren som blir satt i arresten.