**KRISTIANSAND: Slo seg vrang etter ferjetur

00.22** Politiet måtte ta hånd om en mann som oppførte seg rebelsk ved inngangen til Color Line-terminalen i Kristiansand. Mannen var ifølge politiet svært beruset etter å ha vært på firmatur på danskeferja. Det hele endte med at mannen fikk gå hjem og legge seg.

**VENNESLA: Oppdaget innbruddstyv

01.00** En huseier i Erleveien i Vennesla skulle legge seg da han oppdaget at en tyv var i ferd med å åpne opp vinduet inn til stua hans. Tyven, som var kledd i mørke klær, ble skremt fra stedet. Politiet har så langt ingen mistenkte i saken.

**KRISTIANSAND: Bortvist fra utested

01.31** En kranglete gjest på utestedet Harveys ble først lagt i jern av dørvaktene, deretter bortvist fra stedet av politiet.

**SØGNE: Stjal alkohol

01.58** En mann som bar alkohol i en bærepose langs Lundeveien, ble oppsøkt av ungdommer og frastjålet bæreposen. Forholdet vil bli anmeldt.

**KRISTIANSAND: Knuste rute i kirke

03.45** Naboer varslet politiet da de hørte at vindusruter ble knust på den katolske kirken i Kirkegata. En person ble tatt med til arresten i Kristiansand, mistenkt for skadeverk.

**GRIMSTAD: Hadde falske kjennemerker

04.12** En bilfører ble stoppet av politiet i Levermyrveien med falske kjennemerker på bilen. Føreren blir anmeldt.

**ARENDAL: Kjørte uregistrert bil

04.15** Føreren av en uregistrert Mitsubishi Pajero ble stanset av politiet ved Løddesøl. Mannen blir anmeldt for kjøringen.

**KRISTIANSAND: Tatt med hasj

04.35** Politiet stoppet en kjenning i Ægirs vei på Lund, som var i besittelse av mindre mengder hasj. Vedkommende ble dimittert på stedet, men blir anmeldt for forholdet.

**KRISTIANSAND: Innbrudd hos NMS

04.57** Politiet fikk melding om at tyver hadde tatt seg inn i lokalene til Det Norske Misjonsselskap i Tollbodgata ved å knuse en rute i bakgården. Det er uvisst hva som er stjålet.

**FLEKKEFJORD: Brann i båt

07.13:** En sjark på landsiden av Hidrasund står i fyr. Båten lå til kai og det hele skal ha gått godt. Ingen ble skadet.

**VENNESLA: Uten førerkort

08.49:** En mann (24) fra Mosby ble stoppet uten førerkort på riksvei 9 ved Øvrebø. Personen anmeldes.

**GRIMSTAD: Innbruddsforsøk

08.20:** Noen forsøkte å bryte seg inn i en bolig på Vindheim i Grimstad. Tyven skal ha forsøkt å ta seg inn gjennom verandadøra, men er enten blitt skremt eller ikke klart å gjennomføre forsøket. En sirkelsag og noe annet verktøy er blitt stjålet fra en verktøykasse på verandaen.

**LILLESAND: Innbrudd

09.27:** Det meldes om innbrudd i en bolig i Lillesand. Det er ukjent hva som er stjålet. Skadene på døra skal ha vært så store at den ikke lot seg lukke.

**RISØR: Innbrudd

09.48:** I løpet av siste uke har tyver vært inne i en bolig under restaurering i Nygata i Risør. En pc og en gps er stjålet.

**VEGÅRSHEI: Tyveri

10.00:** En Tredal-tilhenger ble stjålet ved 23-tiden i går. Hengeren har kjennemerke PZ5284. **ÅMLI: Tyveri

10.48:** En pengekasse ved Åmli bakeri meldes stjålet. Det var om lag 3000 kroner i kassa.