ARENDAL: — Jeg trodde jeg skulle dø. Jeg ba til Gud for å få hjelp, sier 37 år gamle Almaz Tewelde til Tv 2 Nyhetene .

- Uvirkelig

Det var søndag ettermiddag at kvinnen ble oppsøkt av Fevik-kvinnen (35) og den 33 år gamle mannen fra Lyngdal. De to er siktet for blant annet frihetsberøvelse, vold og skadeverk. 33-åringen er varetektsfengslet i fire uker. 35-åringen fremstilles for varetektsfengsling onsdag.

— Det var så uvirkelig at det var vanskelig å tenke klart da det sto på, sier 37-åringen.

Kvinnen forteller at hun nylig hadde kommet hjem fra den lokale kirken da hun hørte noen romstere i etasjen over. Plutselig banket det på døra. Utenfor stod den 35 år gamle kvinnen og spurte om hun kunne låne toalettet. Før Tewelde fikk tenkt seg om, skal den 33 år gamle mannen ha brutt seg inn i leiligheten.

- Sikker på å dø

— Jeg var sikker på at jeg skulle dø. De slo og truet. Mannen skjøt mot meg og puttet pistolen i munnen på meg og trakk av. Flere ganger, men pistolen klikket hver gang. Jeg var sikker på at min siste time var kommet, sier hun til Agderposten.

Ranerne skal ha vært i leiligheten hennes i omkring fire timer. Hun beskriver hendelsen som et ufattelig voldshelvete. Da kvinnen ikke kunne gi inntrengerne penger, skal 35-åringen ha dratt henne etter håret inn på toalettet. Her skal hun ha skylt Teweldes hode i doskåla.

Kastet opp

Ifølge TV 2 skal de to videre ha kastet 37-åringen inn på gulvet i stua og mannen skal ha hoppet på magen hennes slik at hun kastet opp.

37-åringen kommer opprinnelig fra Eritrea og har bodd i Norge i to år. Hun trodde Norge var et fredelig land.

— Jeg vet ikke om jeg tør å åpne døren igjen når noen banker på, sier hun.