KRISTIANSAND: — Hadde vi hatt bedre tid, kunne vi fått tusener til. Vi har en beskjed til deg nå ordfører Per Sigurd Sørensen: Utsett saken i bystyret onsdag. Bruk tid til å tenke dere om. For vi snakker om en meget viktig sak for byens fremtid, sa Britt Austad, som leverte underskriftslisten sammen med Grete Haaversen, Guri Remi-Jensen og Sonja Ording.

Ordføreren ville ikke love noe. Han sier gruppemøtene mandag kveld vil avgjøre om det blir utsettelse.

— Men jeg tar med meg innspillet. At dette er en viktig sak, er det ingen tvil om. Både på godt og på vondt, sa ordføreren da damene troppet opp på hans kontor.

De fire kvinnene sto i Markens og på Sørlandssenteret fra onsdag til i går søndag. Nesten 3000 underskrifter synes de er formidabelt, og de mener det viser noe om hvor stor motstanden mot Aquaramas dimensjoner er ute i befolkningen.

— Vi ønsker svømmehall og idrettshall velkommen. For all del. Men vi ønsker ikke at kommunen skal gi bort en smørtomt til Kruse Smith og BRG-gruppen slik at de kan berike seg og nesten ødelegge utsikten i byen, sa de fire kvinnene, som nå forsøker å få til en større demonstrasjon på Torvet like før bystyrets møte begynner onsdag klokken 17.00.