En bilulykke i natt og en på morgenen, og innbrudd i Sparebanken Sør i Farsund er noen av hendelsene mandag 22. desember.

**KRISTIANSAND: Brann i en konteiner

02.21** får politiet melding om en brann i en konteiner eller søppelkasse i Liane Ringvei. Det ser ut til at brannen har slukket greit.

**KRISTIANSAND: Kjørte uten førerkort

03.12** Politipatruljen stopper en 32 år gammel mann fra Søgne i Elvegata i Kristiansand for kjøring uten førerkort.

**FARSUND: Innbrudd hos Sparebanken Sør Vanse

04.17** får politiet melding om et innbrudd hos Sparebanken Vanse. Innbruddstyvene skal ha brutt opp en myntautomat eller veksleautomat i banken. — De har brutt opp hovedinngangsdør og tatt med noen mynter fra denne automaten, et ukjent beløp. Det er sikret spor, og vil etterforskes, sier politibetjent Jens Seland i Farsund.

**FROLAND: Innbrudd på skole

04.34** får politiet melding om et innbrudd på Froland ungdomsskole, etter at innbruddsalarmen har gått. Politipatruljen kunne ikke se at noe var forsvunnet fra skolen, og det er usikkert om inngangsdøren var ulåst ved en forglemmelse eller om den var brutt opp.

**EVJE: Bilulykke

06.54** får politiet melding om et enslig kjøretøy som har kjørt i fjellveggen på riksvei 9 ved Kiledalen i Evje. En 20 år gammel mann fra Hægeland, som førte bilen, skal ikke være alvorlig skadet. Ble brakt til sykehus i Kristiansand.

**KRISTIANSAND: Innbrudd i bil

09.39** I Palladiumsveien i Kristiansand ble det gjort innbrudd i en ulåst bil. Noen CD-plater ble stjålet.

**VENNESLA: Bilulykke

09.48** En bil havnet på taket på riksvei 454 langs Venneslafjorden. Første melding gikk på at bilfører var fastklemt, og redningsbil og ambulanse var på plass. 09.54 var fører frigjort og ble brakt til sykehus i Kristiansand med noen kutt. Føreren klaget på smerter i brystet.

— Ei 58 år gammel kvinne fikk skrens på bilen i en sving og kjørte av veien. Hun har fått lettere skader, sier operasjonsleder Bjarne Bakken ved Agder politidistrikt, til fvn.no klokken 13. **ARENDAL: Stjålen bil

10.30** får politiet melding om fra en bileier som er blitt frastjålet bilen i Arendal. Bilen er en grå AUdi A4 med registreringsnummer PP 43616

**KRISTIANSAND: Røykutvikling i hus

11.41** Politiet fikk melding om branntilløp i et hus. Viser seg at det kun var røykutvikling etter at ei lampe hadde stått for nærme en vegg.