**ARENDAL: Stjal snøfresere

10.24** Politiet fikk melding om at to snøfresere var stjålet fra Åsbieveien. De to oransje og røde freserne hadde stått utenfor en butikk.

**KRISTIANSAND: Tyv satt igjen tyvegods

10.30** Det har vært innbrudd i en garasje og i en kjeller i Andreas Kjærs vei. Tyven satt igjen en sekk med det som antakelig er tyvegods fra andre steder. Politiet har beslaglagt sekken.

ARENDAL: Innbrudd hos butikk

Det har vært innbrudd i en interiørbutikk i Østre Strandgate i løpet av natta. Et mindre pengebeløp er stjålet.

KRISTIANSAND: Stjal scooter

En Speedfighter med nummer PU 5877 er stjålet fra Kobberveien på Tinnheia.

FARSUND: Inbrudd på skole

Noen har vært inne på Farsund barne— og ungdomsskole. Det ser ikke ut til at noe er borte, blant annet står pc-er urørt.

**VENNESLA: Kolliderte med moped

13.00** En moped og en bil kolliderte ved Vennesla kirke. Det er snakk om mindre personskader. Mopedføreren, en gutt på 17 år, ble kjørt til legevakt i ambulanse. Det var en 26 år gammel kvinne som kjørte bilen.

KRISTIANSAND: Truet med kniv i Markens

ARENDAL: Kvinne skadet etter slåsskamp

**ARENDAL: Forsøkte å tenne på biler

18.11** Politiet fikk melding om at noen hadde satt fakler inntil dekkene til to biler i Skiveien. Dekkene hadde brent opp, men selve bilene hadde ikke tatt fyr. Politiet hadde klokken 18.45 ikke funnet gjerningspersonene.

**KRISTIANSAND: Kjørte i mur

18.42** En bil kjørte i en mur i Bjørndalsheia. Bilføreren skal ha klagd over smerter, men den 78 år gamle mannen ble ikke alvorlig skadet. Han ble kjørt til legevakt for sjekk. Mannen kunne ikke redegjøre for hvorfor han kjørte i hagemuren etter uhellet.

KRISTIANSAND: Vannlekkasje på Lund