**KRISTIANSAND: Mye alkohol

02.31:** Fra området ved ferjeterminalen får politiet inn melding om en bilist med for mye drikkevarer.

— Vi fikk melding fra Tollvesenet om at de hadde stoppet en danske som hadde med for mye øl og sprit, sier operasjonsleder i Agder politidistrikt (OPSen), overbetjent Audun Eide.

— Den 45 år gamle mannen hadde med seg 60 liter øl og seks liter brennevin. Han sitter i morgentimene torsdag i varetekt ved politihuset i Kristiansand, legger operasjonslederen til.

Etter hvert vil dansken bli presentert et forelegg for brudd på Tollbestemmelsene.

— Botens størrelse vil bli avgjort av jourhavende politijurist, forklarer overbetjent Eide.

**MANDAL: Kjørte ulovlig

04.59:** Fra E39 utenfor Mandal melder den lokale politipatruljen at de har stoppet en bilist ved Fasselandsvannet. - Vedkommende mistenkes for å ha kjørt med promille og vil bli anmeldt, ifølge operasjonsleder Audun Eide.

**AUDNEDAL: Stjal diesel

07.30:** Fra Nord-Audnedal bruk på Konsmo har det vært dieseltyveri i løpet av natten. - Det er brutt opp lås både på bom og på dieseltank. Ukjent hvor mye diesel som er borte, melder OPSen på Twitter.

**KRISTIANSAND: Kjørte av veien

08.08:** Personbil med tilhenger, og bil på hengeren, fikk sleng på Kongshavnveien. Les mer i egen sak.

**KRISTIANSAND: Tyveri av bil

09.00:** Tyveri av en bil med registreringsnummer PP78031. Det er snakk om en Toyota Hi Ace merket "Parkvesenet - Blomstrende Sørland". - Bilen forsvant fra Lund,. Patruljen er sendt til stedet for å foreta åstedsundersøkelse og forholdet vil bli anmeldt, melder OPSen i en Tweet.

**VEGÅRSHEI: Flydd til sykehus

10.24:** I forbindelse med en trafikkulykke på Vegårshei ble en eldre kvinne skadd. Hun ble fraktet med luftambulansen til sykehuset i Arendal. Les mer i egen sak.

**KRISTIANSAND: Mistet førerkortet

10.35:** En kvinne i 40-årene ble målt til 94 km/t i den midlertidige 50-sonen mellom Bjørndalssletta og Varoddbrua. Dermed mistet hun førerkortet. - Kvinnen ble målt av en enhet fra UP forbi Vollevannet, blir anmeldt og mister førerkortet, melder operasjonsleder Martin Ugland i Agder politidistrikt på Twitter.

**KRISTIANSAND: Stjal båt

11.25:** En skjeægårdsjeep med registreringsnummer AA2827 er stjålet fra et båthus Andøya. - Det er snakk om en White Shark, som har blått skrog med hvit stripe og er påsatt en 225 HK utenbordsmotor, twitrer OPSen.

**ARENDAL: Tok små tyver

12.10:** På Amfi Arena har en vekter tar hånd om to 13 år gamle gutter. - Det er snakk om to butikktyver. Foreldrene er kontaktet og henter barna, skriver operasjonsleder Ugland i en Tweet.

SØGNE: Innbrudd i bil

13.05: Det har vært innbrudd i en bil. Et vindu er knust og flere gjenstander er stjålet, melder politiet på Twitter.

LYNGDAL: Arbeidsulykke

13.30: Politiet melder at det har vært en arbeidsulykke på Fibo Trespo hvor en arbeider kom i klem i forbindelse med arbeid på stedet. Personen ble lettere skadd og er kjørt til legevakt for sjekk.

KRISTIANSAND: UP med adferdskontroll

14.15: I tiden mellom 12-14 holdt UP adferdskontroll ved Østerveien. Det førte til ni gebyrer for manglende bilbelte og åtte forelegg for bruk av mobiltelefon.

SALTRØD: Bil traff bil

14.50: En bil rygget på en annen parkert bil. Ingen personskade, men politiet tok beslag i førerkortet til føreren av bilen som følge av kjøringen.

KRISTIANSAND: Trafikkuhell

15.28: Se egen sak.

RISØR: 31 forenklede forelegg

UP har avholdt laserkontroll på E18 Akland. 300 biler ble kontrollert hvorav det ble utstedt 31 forenklede forelegg. Høyeste hastighet var 91 km/t i en 70 sone.

LILLESAND: Brann i buss

**17.05:

.**

ARENDAL: Røykutvikling i boligblokk

18.46: