Klokken 01.32 ble en kvinne i begynnelsen av 50-årene kjørt til sykehus fra Bakgården. Klokka 01.58 ble en 20 år gammel kvinne kjørt til sykehus fra Tollboden.

Det er mistanke om at de to kvinnene har blitt dårlige etter å ha fått noe i drinkene sine.

— Det har vært to tilfeller på restauranter hvor to kvinner ufrivillig kan ha fått tilført noe i drinkene sine, opplyser operasjonsleder Audun Eide i Agder politidistrikt til Fædrelandsvennen.

Begge kvinnene ble kjørt til sykehuset i Kristiansand.

Ingen mistenkte

Politiet opplyser til Fædrelandsvennen at de ikke har noen mistenkte, men at de har fått beskrivelse av en person på Tollboden.

— Den unge kvinnen skal ha blitt svært dårlig med smerter i brystet. Hun skal ha mistet bevisstheten i kortere perioder, opplyser operasjonsleder Magne Storaker i Agder politidistrikt.

Barsjef på Tollboden, Cash Shams, forteller at en av deres vakter ble oppmerksom på den unge kvinnen, og ringte etter ambulanse.

— Politiet har vært her og snakket med vaktene, sier Shams.

Den andre kvinnen i begynnelsen av 50-årene skal ha blitt funnet på utsiden av Bakgården.

— Det er svært vanskelig å oppdage slike forhold. Ikke minst på dette tidspunktet der det er ganske fullt, sier Rune Kaarbø, som er daglig leder på Bakgården.

— Alle som var på jobb har snakket med politiet og gitt dem alt de har av opplysninger. Men etter det jeg kjenner til, har ingen sett noe mistenkelig, sier Kaarbø.

— Det er fortvilet at folk opplever slikt når de er ut for å hygge seg. Vi er selvfølgelig oppmerksom på uvanlige ting, med sliter med å avsløre slikt, sier Kaarbø.

Etterforskes

— Vi vet ikke hva de kan ha fått i seg, men ifølge sykehuset er tilstanden deres ikke alvorlig, sier operasjonsleder Audun Eide.

Det er tatt prøver av de to kvinnene, som vil kunne vise hva de har fått i seg.

Erfaringsmessig kan det ta noe tid før prøvene er ferdig analysert.

— Vi vet foreløpig ikke så mye mer. Saken vil bli etterforsket videre, sa Eide til Fædrelandsvennen søndag morgen.