**FARSUND: Mistenkt for promillekjøring

02.48:** En kvinne (31) og en mann (30) ble stanset mistenkt for promillekjøring i Farsund. Kvinnen hoppet på sjøen for å unngå politiet, men ble tatt i land av polititjenestemannen. En ambulanse ble varslet og kjørte kvinnen til sjekk hos en lege. Både kvinnen og mannen ble tatt blodprøve av.

**SIRDAL: Snøras stenger vei

04.52:** Fylkesvei 45 Hunnedalsvegen er ifølge NRK Trafikk stengt ved fylkesgrensen mellom Vest-Agder og Rogaland etter et snøras. Omkjøring er skiltet.

**TVEDESTRAND: Pipebrann

07.43:** Østre Agder brannvesen avdeling Tvedestrand rykket ut på en pipebrann i Mjåvannskleiva.

**LYNGDAL: Trafikkuhell

08.33:** Politiet får inn melding om trafikkuhell på fylkesvei 43 i Lyngdal. Les mer i egen sak.

**GRIMSTAD: Kjørte på bil og stakk

12.43:** Utenfor Odden butikksenter kjørere en beige bil på et parkert kjøretøy og forlater stedet som ingenting har hendt. — Melder mener at mistenktes bil har skade bak på høyre bakskjerm, ifølge operasjonsleder Audun Eide ved Agder politidistrikts operasjonssentral (OPSen)

**VEGÅRSHEI: Tyveri av aggregater

12.44:** Fra Ljøstadfeltet kommer det inn melding om tyveri av ny Husquarna og eldre Honda aggregat fra bolig. - Åstedsundersøkelse av politiet vil bli foretatt, melder operbetjent Eide i en Tweet.

**TVEDESTRAND: Hund jaget rådyr

12.53:** Politiet har fra Råkenes utenfor Tvedestrand fått inn melding om en blandingshund som har jaget tådyr mandag og i helga. - Eier er anmeldt til politiet, opplyser OPSen på Twitter.

**LINDESNES: Farlig kjøring

13.27:** En mann melder om nestenulykke på fylkesvei 460 ved Lindesnes. Les mer i egen sak.

**ARENDAL: Tyveri av bil

13.53:** Ved Lynghaugen utenfor Arendal er en hvit VW Golf stjålet en gang de siste to dagene. - Bilen har registreringsnummer YE 61964 og bilen er en 1994-modell, skriver operasjonsleder Eide i en Tweet.

**GJERSTAD: Klage på kjøring

13.49:** Ifølge en melder er det på E 18 en lastebil ligger for nærme bil foran. - UP sjekket saken med intet å utsette på kjøringen, melder OPSen på Twitter.

**LILLESAND: Mistet førerkortet

14.20:** Utrykningspolitiet stoppet en bilist i 77 km/t i 60 sone. - Målingen ble foretatt ved Storemyr, og førerkortet er beslaglagt, skriver operasjonsleder ved Agder politidistrikt, førstebetjent Gunn Lieng, i en melding på Twitter.

— Selv om man normalt sett ikke mister førerkortet for 17 km/t over fartsgrensen i en 60-sone, er de tre prikkene årsaken til inndragningen, sier førstebetjent Stein Kolstad i UP, som sto for målingen.

**MANDAL: Politiet måtte vente

14.23:** Politiet får beskjed om at en nabo har parkert foran garasjen så melder ikke kommer ut. - Patruljen reiser til stedet og megler. Bilen er nå borte fra fronten til garasjen, twitrer operasjonsleder Lieng.

**ARENDAL: Innbrudd i bolig

14.57:** Fra sentrumsområdet i Arendal kommer det inn melding om innbrudd og tyveri fra bolig. - Det er brekt opp hoveddør, melder førstebetjent Lieng. Hva som er borttatt er uklart.

**KRISTIANSAND: Sendte opp fyrverkeri

14.58:** I Nupenparken ses en person som har skutt fyrverkeri og kinaputter på stedet. - En person blir pågrepet og kjørt til arresten, skriver operasjonsleder Lieng i en Tweet.

**FLEKKEFJORD: Tyveri av skilt

15.34:** Det er stjålet skilt med registreringsnummer RA 44567 fra en bil i løpet av natten.

**VENNESLA: Fjernet uønsket person

17.27:** En person har tatt tilhold på en adresse der han er uønsket. - Politipatruljen er dirigert til stedet. De har senere bortvist en mann, foteller operasjonsleder Gunn Lieng på Twitter.

**RISØR: Aggressiv blomsterselger

17.55:** Hjemmetjenesten melder om aggresiv blomsterselger ved omsorgsboligene. - Politiet ser etter blomsterselger, opplyser Lieng i en Tweet.

**VENNESLA: Sjekket politiet

19.27:** Noen ungdommer oppholder seg utenfor Moonlight. - Forholdet bør sjekkes, så politiet reiser og sjekker, melder operasjonsleder Gunn Lieng i en twittermelding.

Noe senere kommer det inn melding fra OPSen om at to personer på stedet vil bli kontrollert.

**MANDAL: Drakk alkohol ute

19.45:** Tre ungdommer står på utsiden av matbutikk i Mandal og de nyter alkohol. - Politi reiser mot stedet for å sjekke, melder Lieng på Twitter.

Hun kan senere opplyse at det ikke er er noen aktuelle alkoholnytere blant ungdommene som var på stedet da politiet ankom.

**KRISTIANSAND: Tatt med narkotika

20.40:** I sentrum er en person pågrepet etter sjekk, mistent for besittelse av narkotika.

**MANDAL: Kolliderte med sel

21.28:** Politiet har blitt varslet av en bilfører om at han har kjørt på en sel ved Reme. Les mer i egen sak.