KRISTIANSAND: — Det har vært få hendelser å twitre om i natt. Ut over de oppdragene som er i loggen til pressen, har vi enkelte hendelser som ikke omtales, går på psykriatri og familieforhold. Ellers har det vært unormalt stille, sier operasjonsleder ved Agder politidistrikt, politioverbetjent Ingrid Trønnes Mæhre.

**LILLESAND: Lynnedslag

00.20:** Les mer i egen sak.

**KRISTIANSAND: Husbrann

02.40:** Les mer i egen sak.

**MANDAL: Institusjonsbrann

02.45:** Les mer i egen sak.

**ARENDAL: Verktøytyveri

08.18:** Det meldes om innbrudd i lokomotivstallen i Arendal. En del verktøy er stjålet. Politiet foretar åstedsundersøkelse.

**ARENDAL: Innbrudd

09.51:** Cirka 1500 kroner er stjålet fra Asia Com i forbindelse med et innbrudd. Politiet har foretatt åstedsundersøkelse på stedet.

**LYNGDAL: Feststøy

10.05:** Politiet måtte dempe en svært sen og høylytt fest i Lyngdal. - Melding om gjentakende problem med høy musikk og fest 24/7, opplyser operasjonsleder Ingrid Trønnes Mæhre ved Agder politidistrikt. Dermed måtte en av ordenetatens patruljevogner rykke ut...

**KRISTIANSAND: Person truet

10.29:** En person ble truet i Kristiansand sentrum. Personen stakk av fra stedet, men ble pågrepet av politiet etter kort tid.

**LILLESAND: Kjørte ulovlig

12.25:** En person blir tatt for øvelseskjøring uten å ha gjennomført trafikalt grunnkurs. - Vedkommende er dermed ikke godkjent for dette og det vanker en anmeldelse, sier operasjonsleder Mæhre.

**ARENDAL: Beslagla førerkort

14.47:** En bilist fikk beslaglagt førerkortet sitt, etter å ha kjørt i 86,91 kilometer i timen i ei 60-sone.

**RISØR: Fotgjenger påkjørt

14.48:** Politiets operasjonssentralenopplyser om at en fotgjenger skal ha fått lettere skader, etter å ha blitt påkjørt i et fotgjengerfelt.

**KRISTIANSAND: Stoppet sjålet bil

17.13:** Les egen sak.

**KRISTIANSAND: Knuste vindu og ødela postkasse

20.42:** Noen ungdommer skal ha knust et vindu og sprengt ei postkasse ved å avfyre fyrverkeri.

**KRISTIANSAND: - Ruskjøring

22.31:** Lørdag kveld pågrep en politipatrulje en mann i slutten av 30-årene. Mannen blir mistenkt for å ha kjørt i ruspåvirket tilstand.

**KRISTIANSAND: Tatt med narko

22.37:** En mann i begynnelsen av 30-årene blir pågrepet med mindre mengder narkotika.

**ARENDAL: Husbråk

23.12:** Det meldes om bråk og slåssing i en bolig i sentrum. Politiet roer ned situasjonen.