**ARENDAL: Hærverk på bil

23.46:** En bileier melder at det er kuttet hull i tre dekk på bilen hans, i Dalenveien på Saltrød. Eieren vil anmelde forholdet.

**ARENDAL: Mistenkt for promillekjøring

23.51:** Melding om kvinne som kjører fra en bensinstasjon, muligens ruset. En politipatrulje fikk stanset bilen i Myreneveien, men kvinnen var ikke påvirket. Hun blir imidlertid anmeldt for å ha kjørt uten å inneha førerkort.

**IVELAND: Låve brant til grunnen

00.26:** Brannvesenet melder om brann i en låve på Vatnestraum. Det var ikke dyr eller mennesker i låven. En politipatrulje ble sendt ut, og låven brant helt ned. Slukking pågikk da, og det var ikke fare for andre bygninger. Brannårsaken er foreløpig ukjent, og åstedet vil senere bli undersøkt av kriminaltekniker. Politiet oppretter sak på brannen.

**KRISTIANSAND: Full mann på pub

00.57:** Melding om en overstadig beruset person utenfor en pub i Markens gate. Politiet drar til stedet, og mannen settes i drukkenskapsarrest.

**KRISTIANSAND: Slagsmål på utested

01.28:** Melding om slagsmål på et utested i Vestre Strandgate, og stedets dørvakter har kontroll på en mann. Mannen skal blant annet ha slått til utestedets dørvakter. Han pågripes, og kjøres i arrest, åpenbart beruset. Mannen anmeldes for ordensforstyrrelse.

**FARSUND: Bil av veien

06.33:** Les hele saken her.

**LILLESAND: Mann (18) døde etter truckulykke

09.53:** Les hele saken her.

**GRIMSTAD: Bil havnet i en bekk

12.02:** Les saken her.

**LILLESAND: Fant narkotika i bil

16.24:** Melding om at to personer er stanset i bil. Politiet fant narkotika i bilen. Fører mistenkes for kjøring i påvirket tilstand.

**SOGNDALEN: Beslagla to førerkort

19.02:** Melding om to personer er fratatt førerkort. Bilistene hadde for høy fart da de ble tatt i kontrollen.

**KRISTIANSAND: Festbråk

21.25:** Politiet melder at de har avsluttet en ungdomsfest på Høietun.