**KRISTIANSAND: Husbråk i Nygata

00.50:** En politipatrulje i Kristiansad måtte rykke ut etter melding om husbråk i Nygata i Kristiansand. Partene ble pålagt å holde fred.

**KRISTIANSAND: Stoppet med narko

01.34:** En person ble stoppet og kontrollert i sentrum av Kristiansand. Mannen hadde mindre mengder narkotika på seg, og ble tatt med i arresten. Personen ble anmeldt.

**KRISTIANSAND: Promillekontroll uten promille

02.04:** Politiet kontrollerte 30 bilister for promille på Vesterveien i natt. Alle sjåførene blåste promillefritt og fikk dermed kjøre videre.

**KRISTIANSAND: Problemer med passasjer

03.18:** Politiet måtte komme en taxisjåfør til unnsetning, på grunn av problemer med en beruset passasjer.

**ARENDAL: Bil stjålet fra Heidalen

07.50:** En blå Mitsubishi L400 er stjålet fra Heidalen. Bilen har registreringsnummer ST 50088. **ARENDAL: Stjålet katalysator

10.44:** For fjerde gang har noen stjålet en katalysator fra en firmabil, tilhørende et firma på Stoa. Alle gangene er det en Toyota Hiace som katalysatoren er stjålet fra, og alle gangene er den skåret løs fra under bilen. Forholdet skjedde i løpet av natten og folholdet vil bli anmeldt.

**KRISTIANSAND: Tyveri fra garasje

11.40:** Det har skjedd to tyverier fra garasje i Gislemyrveien i løpet av kort tid. Porten til garasjen er brutt opp og blant annet en båtmotor er stjålet.

FLEKKEFJORD: **Truet med å sette fyr på seg selv

12.15:** En psykisk ustabil asylsøker går rundt isentrum og truer med å sette fyr på seg selv. Politiet får også melding om at vedkommendeskulle ha satt fyr på seg selv i sentrum av Flekkefjord. Ambulansen er påstedet for å frakte vedkommende til sykehus.

Etter litt får en ansatt ved asylmottaketovertalt mannen til frivillig innleggelse på psykiatrisk avdeling. Mannen på 29 år skal ikke være skadet.

**MANDAL: Fant narkotika i prøverom

13.04:** Betjeningen i en butikk i sentrum fant en liten boks i etprøverom. Posen inneholdt litt narkotika. Beslaglegges av politiet.

**LILLESAND: Brannskadet i ulykke med strømkabel

14.09:** En 24 år gammel mann fra Grimstad kjørt til sykehus med brannskader i hånda og på låret, etter at han forsøkte å kutte en strømkabel som ikke var slått av. Arbeidsulykken skjedde i Lillesand sentrum. Arbeidstilsynet er varslet.

**MARNARDAL: Rappet snøfres

15.03:** Meldtom tyveri av en gul Stiga snøfres fra utenfor en bolig i Laudal. Tyveriet harskjedd i løpet av siste døgn.

**SONGDALEN: Dekk i veien

16.10:** Se egen sak.Trailerdekki vegen på E 39, 57 tlf til politiet om et dekk i kjørebanen. Politiet må kjøreut og flytte det ut av veien??????

**ARENDAL: Tatt for nasking to ganger på en dag

16.24:** Kvinnetatt på Amfi Arenda for butikknaskeri for andre gang i dag. Kvinne 36 år fra Arendal.Pågrepet og anmeldt.

**ARENDAL: Påkjørt rådyr

17.09:** Meldingom at en person har kjørt på et rådyr. Dyret er dødt, ingen skade på personelleller matriell. Viltnemda varslet.

**VENNESLA: Fiklet med våpen på bussen

17.10:** Se egen sak.Meldingom at to personer sitter på bussen i Vennesla fikler med et våpen. Politietrykker ut og pågriper to personer uten dramatikk, mann 45 år og mann 50 årbegge fra Kristiansand. Det er her snakk om et lekevåpen/replika.

**VENNESLA: Stjal klær på Cubus

17.31:** Meldingom en kvinne på 38 år som har stjålet varer fra butikken. Politiet opptatt i annetoppdrag, og kan dermed ikke bistå. Kvinnen vil bli anmeldt for forholdet.

**KRISTIANSAND: Lommetyver i aksjon på Sørlandssenteret

18.07:** Melding om lommetyver på ferde på Sørlandsenteret. Tarlommebøker ut av vesker.

Julehandlere bør passe på kort, kode oglommebøker i julestria. Dette er en generell påminnelse og advarsel.

**RISØR: Leteaksjon etter 16-åring

19.27:** Se egen sak. Saknet jente 16 år. Melding til operasjonsentralen at enjente 16 år har gått seg bort i skogen, har gått i flere timer og vet ikke hvorhun er.

Hovedredningssentralen varslet, Sea King redningshelikopter sendt ut, Politiet er ute med hund, Røde Kors og Luftambulansen startersøk nå og Norske Redningshunder er varslet.

I 22-tiden avsluttes søket. En buss-sjåfør opplyser til politiet at han kjenner til beskrivelsen av jenta, og hun har tatt buss til Grimstad.

**KRISTIANSAND: Tatt med narkotika

21.59:** Se egen sak. Patruljenstopper og kontrolerer en bil, pågriper to personer mistanke besittelse mindremengder narkotika.

**KRISTIANSAND: Blodig oppgjør på Torvets Kebab

22.14:** Se egen sak. Meldingom slåssing på Trovets Kebab. En av de involverte, mann 43 år, har møtt blodigpå politivakten mens den andre er igjen på stedet. Ambulanse til stedet for åsjekke begge er personene.