SØGNE: – Lørdag ettermiddag parkerte jeg ved Langenes kirke. Da jeg kom tilbake søndag morgen fant jeg bilen med smadret frontvindu, bakvindu og sidevindu. Noen hadde tråkket på panseret, sier Juell Larsen.

Da han kom til bilen, Skoda Octavia stasjonsvogn 2005-modell, begynte det raskt å regne. Han fikk det dermed travelt med å dekke til bilen for å unngå ytterligere skader.

– Mens vi sto ved bilen, så ringte politiet med varsku fra en som hadde gått forbi bilen og registrert bilen, forteller bileieren. Deretter ble forsikringsselskapet varslet.

– Bilen var ikke kjørbar. Den var full av glass og det var umulig å se gjennom frontruta. Alt glass var bleket eller oppsprukket, forteller Juell Larsen.

Etter hvert fikk Viking bilberging hentet bilen.

– På mandag måtte jeg ringe forsikringsselskapet. Jeg meldte skaden og de skulle sende meg skademeldingsskjema. Etter diskusjon fikk jeg leiebil på grunn av situasjonen, sier han.

I går ble bilen kjørt til Skoda-forhandleren G-Bil. Inntil to uker vil det ta før pøblenes verk er rettet opp. Saken er nå politianmeldt.

Juell Larsen håper nå at pøblene vil skryte av ugjerningen.

– Man lurer på hva som rører seg i hodet, det må jo være ungdommer. Jeg så en søppeldunk i området som er blitt veltet. Der ser ut til at ungdommer på hjemtur har gått amok, sier Juell Larsen. Hendelsen har skjedd i området mellom Stokkelandsskogen og Søvik, sier Juell Larsen.

– Jeg skulle ønske at disse ville skryte av sin ugjerning til venner og bekjente, slik at disse kan fortelle det til lærere, foreldre og politi. Slike rabagaster må stoppes, mener han.