**KRISTIANSAND: Gjest ble lagt i jern

00.06** En 27 år gammel mann fra Kristiansand ble like over midnatt lagt i jern ved utestedet Midnight Café i Vestre Strandgate etter å ha oppført seg vanskelig. Mannen ble satt i arresten ved Kristiansand politistasjon og anmeldt for bråk i beruset tilstand.

**ARENDAL: Bortvist fra utested

00.14** Dørvaktene ved Sjøpuben på Langbrygga meldte at de hadde problemer med en gjest. Vedkommende roet seg imidlertid da politiet ankom stedet, og ble bortvist.

**ARENDAL: Fryktet mann skulle bli liggende

00.16** En bekymret kvinne kontaktet politiet etter å ha observert en beruset mann på vei oppover Engekjærveien. Mannen var så beruset at han falt flere ganger, og kvinnen fryktet at han skulle bli liggende ute i kulden. Politiet klarte imidlertid ikke å finne mannen, og regnet med at han hadde stabbet seg hjem på egenhånd.

**GRIMSTAD: Full kvinne til legevakt

00.28** En kvinne ble brakt med ambulanse til legevakt for sjekk etter at hun ble funnet overstadig beruset på utestedet Bluebox.

**KRISTIANSAND: Bråk på utested

00.31** Politiet kjørte en 19 år gammel mann fra Oslo til arresten ved Kristiansand politistasjon etter at han hadde stelt i stand bråk på utestedet Leopold i Vestre Strandgate.

**TVEDESTRAND: Fant narkotika og mulig tyvegods

00.41** En 27 år gammel mann ble brakt til arresten etter at han ble stoppet i en bil ved Grisen i Tvedestrand. Politiet fant mindre mengder narkotika på ham, og Tvedestrand-mannen var også i besittelse av to pc-er som han ikke kunne gjøre rede for.

**KRISTIANSAND: Fjernet av politiet

01.08** En mann ble lagt i jern av dørvaktene ved utestedet Alcatraz i Dronningens gate etter bråk. Mannen ble fjernet fra stedet av politiet, uten at forholdet ble anmeldt.

**KRISTIANSAND: Venndøl i arresten

01.15** Da den 26 år gamle mannen fra Vennesla yppet til bråk i Kristiansand sentrum, svarte politiet med pålegg om at han måtte fjerne seg fra byen. 25 minutter senere var han fortsatt i sentrum, og ble dermed satt i drukkenskapsarresten og anmeldt for å ikke etterkomme politiets pålegg.

KRISTIANSAND: Slått bevisstløs på utestedet

**KRISTIANSAND: Kranglet utenfor huset

02.05** Politiet rykket ut på melding om husbråk etter at et par kranglet høylytt i Buhusheia. Den heftige krangelen startet inne i et bolighus, men fortsatte etter hvert utenfor. Det gjorde at naboer kontaktet politiet. Paret roet seg ned da lovens lange arm ankom.

**ARENDAL: Kom gående med el-gitar

02.15** Politiet kom over en person på Langbrygga som bar på en el-gitar han ikke kunne si hvorfor han hadde. Politiet mistenker at gitaren av typen Charvette er stjålet, og har beslaglagt den.

**KRISTIANSAND: Funnet bevisstløs på toalett

02.17** Politiet fikk melding fra utestedet Kick i Dronningens gate om en kvinne som var funnet bevisstløs på toalettet. Det viste seg at kvinnen var overstadig beruset, og hun ble brakt til sykehus med ambulanse.

**GRIMSTAD: Truet ansatte på mottak

02.25** Ansatte ved et statlig mottak i Grimstad måtte låse seg inne på et kontor etter at en beboer gikk amok. Det viste seg imidlertid at mannen hadde fått et epilepsianfall som ga uvanlige utslag. Mannen ble brakt til legevakten.

**ARENDAL: Høylytt krangel ved utested

02.32** Politiet fikk melding om bråk og krangling ved utestedet Madam Reiersen, men de involverte roet seg ned da patruljen ankom.

**KRISTIANSAND: Tatt med narkotika

02.37** En 46 år gammel kjenning av politiet ble pågrepet i Grostølveien på Justvik for å være i besittelse av narkotika. Mannen ble kjørt til arresten ved Kristiansand politistasjon.

**KRISTIANSAND: Bråk på Leopold

02.37** Dørvaktene ved utestedet Leopold ba om hjelp fra politiet til å ta seg av en mann som laget bråk. Mannen, en 18-åring fra Vågsbygd, ble kjørt til drukkenskapsarresten.

**ARENDAL: Roet seg ikke da politiet kom

03.18** En 20 år gammel mann fra Arendal ble brakt til arresten etter å ha stelt i stand bråk i Kirkebakken. Mannen roet seg ikke da politiet kom, og da så ikke patruljen annen løsning enn å tørke ham i arresten. Mannen er anmeldt for bråk på offentlig sted.

**ARENDAL: Kastet opp på bil

03.54** Politiet ble kontaktet av en huseier på Nedenes som oppdaget at en mann stod ved bilen utenfor. Mannen kastet opp over bilen, og fikk etter hvert hjelp av en politipatrulje til å bli kjørt hjem til sin hustru.

KRISTIANSAND: Truet med stokk — ble kjørt hjem til mor

VENNESLA: Slo etter politiet med snøskuffe