LINDESNES: Klokken 00.59 natt til lørdag fikk politiet telefon fra en bekymret ungdom i Spangereid. Gutten fortalte at hjemmealene-festen hadde kommet ut av kontroll, og at festdeltakere nektet å forlate huset.

Politiet valgte dermed å sende en patrulje til stedet. Men før politiet rakk å komme fram, skal husverten ha blitt utsatt for vold av en av festdeltakerne.

— Ingen ville anmelde forholdet. Vedkommende som skapte trøbbel, ble kjørt hjem til sine foreldre , opplyser operasjonsleder i Agder politidistrikt, Jon Kvitne, til fvn.no.

**KRISTIANSAND: Kvinne til legevakt

01.10** En overstadig beruset kvinne ble i natt brakt til legevakten etter å ha blitt funnet nærmest bevisstløs på et fortau i Dronningens gate i Kristiansand sentrum. Politiet mente kvinne hadde mer behov for legetilsyn enn et hardt cellegulv.

**ARENDAL: Slåssing på fiskebrygga

01.02** To menn på henholdsvis 36 og 56 år ble i natt satt i arresten ved Arendal politistasjon etter å ha flydd i tottene på hverandre på fiskebrygga i Arendal. Begge blir anmeldt for forholdet, opplyser politiet.

**KRISTIANSAND: Sparket i hodet i kiosk-kø

02.26** En mann skal i natt ha blitt sparket i bakhodet da han stod i kø i Vestre Kiosk i Vestre Strandgate i Kristiansand natt til lørdag. Politiet oppsøkte mannen og kunne konstatere at han var påført en kul i bakhodet. Mannen vil anmelde saken.

**KRISTIANSAND: Nektet å oppgi personalia

02.30** En politipatrulje kom i natt over en mann som lå strakt ut i Kristan 4des gate. Han ble tatt med til politistasjonen i Kristiansand. Mannen var lite samarbeidsvillig og nektet å oppgi personalia. Den 44 år gamle mannen fra Søgne blir anmeldt for dette.

**KRISTIANSAND: Brann i søppeldunk

02.42** Brannvesenet måtte i natt slukke en brann i en søppelcontainer ved Samsen. Årsaken til brannen er uklar.

**FLEKKEFJORD: Måtte megle mellom samboerpar

03.02** En kvinne kontaktet i natt politiet og fortalte at hun var blitt slått av sin samboer. Politiet rykket ut til adressen. Patruljen kunne fastslå at heller ikke kvinnen hadde vært noen passiv part i konflikten. Mannen hadde nemlig kloremerker på kroppen, og kvinnen erkjente at hun stod bak. Etter en del megling, ble partene enig om å holde fred.

**ARENDAL: Mann funnet med ansiktsskader

03.10** En mann ble i natt funnet med skader i ansiktet i sentrum av Arendal. Den overstadig berusede mannen kunne ikke gjøre rede for skadene. Han ble tatt med til legevakt for sjekk og deretter kjørt hjem.

**MANDAL: Hørte kraftig brak i nabolaget

03.35** En beboer i et boligfelt i Mandal hørte i natt en bil komme i særdeles høy hastighet. Like etter hørte han et kraftig brak. Da han kikket ut vinduet, så han en bil kjøre fra stedet med kofferlokket oppe. Politiet reiste til stedet, men bilen ble ikke funnet igjen.

**KRISTIANSAND: Innbrudd hos Bølgen og Moi

05.19** Uvedkommende har i løpet av natta tatt seg inn i uteserveringen til restauranten på Fiskebrygga i Kristiansand. Ifølge politiet er det brutt opp en hengelås. Det var en Securitas-vakt som oppdaget forholdet. Det ser foreløpig ikke ut som om noe er stjålet.

**FARSUND: Innbrudd i trelastforretning

06.15** En ansatt hos Hagestad i Farsund var tilfeldigvis i næringsbygget da et vindu ble knust. Mannen gjorde anskrik, noe som førte til at gjerningspersonen stakk fra stedet. Politiet ble tilkalt og kunne konstatere at to vinuder var knust. 1,5 time senere ringte den samme ansatte på nytt. Han hadde da observert en mistenkelig person i nærområdet. Politiet kom til stedet på nytt og påtraff vedkommende. Det er usikkert om mannen hadde noe med innbruddsforsøket å gjøre.