KRISTIANSAND: Det skriver Start på sine hjemmesider.

— Dette er stilig. For meg er det en flott mulighet med spill i Tippeligaen. Jeg gleder meg masse - først og fremst til å spille i Start, men også til å flytte til Kristiansand. Det er veldig allright å føle seg ønsket, sier Kongsvinger-spissen Olav Tuelo Johannesen til ikstart.no.

Ifølge nettsidene blir Johannesen trolig spilleklar til torsdagens kamp mot Molde.

— Jeg håper å kunne bidra med noen scoringer for Start fremover. I og med at jeg har puttet litt for Kongsvinger, så tar jeg go’-følelsen med meg til Kristiansand. At Start nå må slå nedenfra ser jeg bare på som en fin utfordring. Dette skal vi stå sammen om å klare, sier Olav Tuelo Johannesen til ikstart.no.

Offensiv

Senest søndag scoret Starts nye angrepsspiller for Kongsvinger.

Ifølge Start deltar Johannesen på sin første Start-trening tirsdag klokken 16.00. — Vi er glade for at dette har ordnet seg. Olav Tuelo er en spennende spiller med gode ferdigheter. Han har tidligere vist at han kan prege Tippeligakamper, sier sportslig administrativ leder i Start, Rune Jakobsen.

Ifølge Start er det først og fremst Mads Stokkeliens skadeopphold som har aktualisert behovet for en ekstra angrepsspiller.

— Vi er sikre på at Olav Tuelo vil være en fin offensiv tilvekst for oss, skriver Start på sin hjemmeside.

Flere navn

Olav Tuelo Johannesen har scoret ni mål for Kongsvinger denne sesongen.

Han har Tippeligaerfaring med både Kongsvinger og Sandefjord.

— Vi jobber med flere navn parallelt. Det er derfor sannsynlig at det også kommer flere nye ansikter i Start-drakt i tiden som kommer, sier Jakobsen til ikstart.no.