KRISTIANSAND : Politiet fikk melding om hendelsen klokken 08.10 i dag morges.

— Vi fikk melding om at en lastebil hadde kjørt inn i en lysmast på Høvågveien cirka 100 meter fra Dvergsneskrysset, opplyser operasjonsleder ved Agder politidistrikt, Vidar Neset, til fvn.no.

Da politiet kom til stedet viste det seg lastebilen, som hadde masse stein på lasteplanet, hadde kjørt ned en høyspentmast og havnet i grøfta.

— Sjåføren slapp fra hendelsen uskadet, men masten var knukket rett av, forteller Neset.

Politiet tok straks kontakt med Agder Energi og Veitrafikksentralen.

— Nettsentralen til Agder Energi Nett fikk melding om hendelsen av politiet klokken 08.32 og montører fra Otera ble sendt ut for å sikre området umiddelbart, opplyser informasjonsrådgiver i Agder Energi, Hanne Liv Refsnes, til fvn.no.

Strømforsyningen i området ble raskt lagt om.

— Så det er ingen som er uten strøm i øyeblikket, men vi blir nødt til å slå av strømmen der senere i dag slik at vi kan få reparert masten, forteller Refsnes.

Hun anslår at arbeidet med å reparere masten vil ta rundt fire timer, men er ikke helt sikker på hvor mange kunder som vil miste strømmen som en følge av dette.

— Men arbeidet vil skje i formiddag og de kundene som det gjelder vil motta en sms fra oss, sier hun.

Området er sperret frem til arbeidet med å reparere masten er ferdig. Høvågveien er stengt mellom krysset ved Strømme og krysset ved Dvergsnes, og det er omkjøring over Strømme.