**KRISTIANSAND: På moped uten lappen

18.40.** To kvinner på henholdsvis 33 og 41 år ble stoppet på moped på Ålefjærveien i kveld. Begge kjørte uten førerkort og blir anmeldt for det.

**KRISTIANSAND: Stjal lommebok

19.30.** En dame ble frastjålet lommeboken på Ica Maxi i Sørlandsparken i kveld.

— Det var ikke store summer i den. En mann lente seg over henne og stjal lommeboken, forteller operasjonsleder Frank Solås ved Agder politidistrikt. Damen som mistet lommeboken var 77 år.

**ARENDAL: Kjøring i beruset tilstand

20.32.** En mann kjørte etter en mann som så ut som om han kjørte i påvirket tilstand.

— Politiet stoppet og kom til stedet mens mannen var inne på en butikk. Der tok de en mann av polsk opprinnelse som skal ha vært meget beruset, sier Solås.

**ARENDAL: Innbrudd i hus

20.57.** Det har vært innbrudd i et ubebodd hus i Arendal. Politet fikk melding om innbruddet i kveld, men det er uvisst når det har skjedd. Det blir gjort undersøkelser i morgen.

**KRISTIANSAND: Ble rygget ned

21.04.** En mann ringte politiet og sa han var blitt rygget ned utenfor Shell i Tollbodgata. Han hadde komt seg hjem, men ble kjørt til legevakten med store ryggsmerter..

— Mannen på 81 år hadde fått en lappe med et namn og et telefonnummer. Dette viste seg å være feil og han blir anmeldt for å ha oppgitt falske personalia og får beslaglagt førerkortet., forteller Solås.

**ARENDAL: Biltyveri

21.48.** En mann ringte og fortalte at bilen hans var blitt stjålet utenfor bomullfabrikken. Det dreier seg om en Mazda 323, med kjennemerke PC 72479. **KRISTIANSAND: Sykkelvelt.

22.06.** En spansk mann veltet på sykkel i Dronningensgate. Han var litt beruset, men det blir ikke opprettet noen sak mot han.

**KRISTIANSAND: Veskenapper

22.34.** En mann stjal vesken til en dame utenfor Shell på Valhalla.

— Mannen kom bak kvinnen, tok vesken og sprang rundt Shell. Et vitne har sett han springe ned Steinkleiva og sette seg i en eldre Golf. Vitnet forteller at det skal være en mann mellom 16 og 20 år, litt mørk i huden, med en hettegenser og en mørk bukse, sier Solås.