ARENDAL:

**KRISTIANSAND: Til legevakten etter trafikkulykke

07.27** En mc-fører blir sendt til legevakten med lettere skader etter en trafikkulykke i Kjosbukta tirsdag morgen. Ulykken skjedde da en mc-fører og en syklist kantet etter å ha hektet borti hverandre i en passering.

BIRKENES: Stjal proffsykler til 150.000 kroner

**SONGDALEN: Innbrudd i kommunalbolig

08.02** Politiet får melding om tyveri fra Sogndalsveien på Nodeland. Ifølge melder er det stjålet mobiltelefon, pc samt penger fra stedet. Ifølge politiet er det brutt opp et vindu på stedet.

**VENNESLA: Skremte skolebarn

08.20** Politiet får melding om en beruset person som skremmer barn på vei til skolen i Vennesla. En patrulje rykker til stedet og tar hånd om vedkommende.

ARENDAL: Stanset med falske skilt

En bilist blir stanset på riksvei 407 ved Bjorbekk med en tilhenger påsatt falske kjennetegn. Skiltene er nå beslaglagt og fører anmeldt for forholdet.

KRISTIANSAND: Stjal klokker til 600.000 kroner

ARENDAL: Syklist kolliderte med bil

ARENDAL: 83-åring tatt i 131,8 km/t

ARENDAL: Stjal bil fra parkeringskjeller

I løpet av dagen har en blå Opel Vectra med nummer DJ 48399 blitt stjålet fra parkeringskjelleren på Harebakken.

EVJE OG HORNNES: Fyr i kjøkken på Evje

**ARENDAL: Kvinne kastet ut

22.24** En kvinne ble kastet ut av leiligheten av sin ektemann. Kvinnen får overnatte hos en venn. Politiet følger opp saken onsdag.

**KRISTIANSAND: Nektet å dempe musikken under taksteinarbeid

22.36** Politiet fikk klager på en mann som spilte høy musikk fra stereoanlegget i bilen sin mens han arbeidet med å legge takstein på en henger i Fjellgata. Politiet dro til stedet og ba mannen dempe arbeidstonene. Den musikkglade mannen ga seg imidlertid ikke så lett, og klokken 23 måtte politiet igjen dra til stedet etter klager på musikken. Denne gangen ble mannen anmeldt av politiet.

**KRISTIANSAND: Innbrudd i Sørlandshallen

23.50** Noen har knust et vindu til hallen, men politiet konkluderer med at det mest sannsynlig ikke er stjålet noe.