LYNGDAL: Fartskontroll

20.00: Politiet sjekket farten på Rom mellom klokken 17 og 20 i går. Resultatet ble 26 skriftlige forelegg. Høyeste fart ble målt til 83 kilometer i timen i 60-sonen.

GRIMSTAD: Mistanke om promille

0.55: Stoppet en bil på Vik. Det ble tatt alkotest, føreren tatt med videre til blodprøve.

KRISTIANSAND: Tatt med narkotika

1.00: Politiet kontrollerte en mann i sentrum, og fant at han hadde mindre mengder narkotika på seg. Det ble derfor opprettet sak, opplyser operasjonsleder Ove Austenaa til fvn.no

ARENDAL: Midt i tunellen

2.39: En beruset person tok hele veibanen i Bietunellen på E18. — Han gikk feil vei i tillegg, kommentarer Austenaa kort. Vedkommende ble plukket opp av politiet.

GRIMSTAD: Vindusknusing

2.57: Det meldes om et knust et i butikken Fritidsverden på Vik.

KRISTIANSAND: Beruset på hotell

3.10: Politiet vekket en beruset person på Kaledonien. Det viste seg han bodde på hotellet, så det var kort vei til sengs, sier operasjonslederen.

LYNGDAL: Hytteinnbrudd

8.26 Politiet får melding om et innbrudd i en hytte på Bruseland i Lyngdal. Hytteeieren har fått telefon fra en nabo som kan se at noen har brutt seg inn. Åstedet undersøkes nå av politiet i Lyngdal.

TVEDESTRAND: Politikontroll

8.32 Politiet i Tvedestrand avslutter en kontroll der fokus er på sikring av barn i bil. Kontrollen har funnet sted på Lyngmyr, og kan melde at ingen har overtrådt regelverket.

LILLESAND: Innbrudd hos tannlege

9.54 Politiet får melding fra et tannlegekontor i byen, der noen i løpet av natten har brutt seg inn gjennom et vindu og stjålet blant annet penger. Politiet er på stedet for å etterforske saken.