Kristiansand: 22-åringen hevdet bestemt i retten at han ikke urinerte ved personalinngangen til Nordea i Tollbodgata i Kritiansand 4. desember i fjor. Han og broren gjorde seg klar, men politiet kom plutselig, og de kneppet igjen.

Men, de to politifolkene var av en helt annen oppfatning. Politimann Væting så at det var fuktig på asfalten. Ikke bare at det var fuktig, men begge politifolkene fortalte at de også så strålen og at det virkelig rant nedover.

De to brødrene var så opptatt av at ingen ting galt hadde skjedd, at begge ble innbrakt. 22-åringen, som tisset, måtte innom på grunn av ID-problemer. Broren ble innbrakt fordi han protesterte mot arrestasjonen.

22-åringen nektet altså for å ha tisset, og fikk støtte fra sin bror og en kompis. Selv hevdet han at videobilder fra banken ville bevise hans uskyld.

Men retten valgte å legge politifolkenes forklaring til grunn, og beskriver forklaringen fra 22-åringen som ikke troverdig.

Boten ble høynet fra 4000 til 5000 kroner fordi strafferabatten falt vekk. Rettsforhandlingene kostet 22-åringen 2500 kroner i saksomkostninger.

Han har fra før ti bøter på til sammen 61.000 kroner. Nå er summen 66.000 og 11 bøter.