DE ANSATTE: Her er gjengen som skal gi sørlendingene den lukseriøse behandlingen de fortjener. Foto: Silje Ulveseth

KRISTIANSAND: — Vi hadde grand opening den 11. september, og i kveld feirer vi den offisielle åpningen av SPAndabel, stråler Bente Osaland, som er dagligleder, gründer og eier av spaet til fvn.no.

Årsaken til at de åpnet den 11. september er enkel:

— Vi ville at folk skulle få en positiv opplevelse knyttet til 11. september. Dessuten er 11. september en dag de fleste folk husker, forteller Osaland.

Stolt gründer

Hun har invitert 90 gjester til å feire spa-begivenheten med henne. Lokalet var fredag kveld fylt med hennes 15 ansatte og champagnedrikkende mennesker. Alle kikket nysgjerrig rundt på hennes nyetablerte verk.

— Det har vært mye jobbing, men jeg er så stolt over resultatet, sier gründeren og viser fram hvert eneste rom i det over 500 kvadratmeter store lokalet.

"Tvangs" behandling Etter et travelt halvår med forberedelser til spaet, synes Osaland det var godt å få litt behandling av sine ansatte.

— Jentene tvang meg ned på behandlingsbenken i dag. Jeg fikk ansiktsbehandling og se så fine negler jeg har fått! Både på hender og på tær!, ler hun mens hun spriker med tærne.

Så langt er hun strålende fornøyd med kundenes interesse for SPAndabel.

— Det har vært bra trykk på telefonen siden vi åpnet. Vi har fått inn mange bestillinger og kjøp av gavekort, sier Osaland.