Med andre ord blir det mye å se av skjørt som er høye i livet, leggings, singlet og ikke minst leopardmønster.I tiden som «Scary Spice» brukte Mel B flittig leopardmønstre, men da hun presenterte sin nye høstkolleksjon på California Market Center, hadde hun tatt på seg sin nye egendesignede favoritt, et sort lærskjørt og sort jakke med høye sorte støvler til.

— Du kan aldri trå feil med et slikt sort lærskjørt. Det passer til alt, og får alt til å se rent og sexy ut, fastslo den nye moteeksperten, som dermed følger i motefotsporene til Spice Girls-kollega Victoria Beckham, som også har prøvd seg som designer.

Foreløpig har ikke de andre jentene i det gjenforente bandet sett Mel Bs motefremstøt, men hun regner med at de vil like det.

— Vi støtter hverandre i stor grad, sier Mel B til People, og legger til at hun er storfornøyd med å se sin nye kolleksjon bli realisert: - Jeg er så oppglødd! Det kom i stand svært raskt. Men å se det, ja, det er utrolig.

Mel B har i en årrekke designet sitt eget badetøy, som håndsys av en brasiliansk syerske. Men det har bare vært til eget bruk, forteller krydderjenta, som nylig ble plukket ut som undertøysmerket Ultimos nye modell. (©NTB)