Klokken 01.01: En 16 år gammel gutt fra Kvinesdal blir kjørt til lege med lettere skader etter en mopedulykke i Austerdalen i Kvinesdal. Gutten er siktet for promillekjøring og det er tatt utvidet blodprøve av ham.

Klokken 01.25: En 20 år gammel mann fra Grimstad blir stoppet på E18 ved Ugland senter i Grimstad. Mannen er siktet for promillekjøring og det er tatt utvidet blodprøve av ham. 20-åringen ble dessuten innsatt i arresten etter at det ble klart at han hadde brutt vilkårene for meldeplikt. Han overføres derfor til soning for tidligere uoppgjorte forhold.

Klokken 01.41: En 32 år gammel mann blir lettere skadet etter at han kjører mopeden sin i grøfta ved Statoil på Vesterveien i Kristiansand — en av byens rettere strekninger. Mannen er siktet for promillekjøring og det er tatt utvidet blodprøve av ham.

Fint påskevær over hele landsdelen lokket mye folk ut på byen lørdag kveld.

— Det har vært mye folk ute, men lite å gjøre for politiet i Kristiansand. I distriktene har det vært noe mer å henge fingrene i, men ingen alvorlige hendelser, sier operasjonsleder Børge Steinsland i Agder politidistrikt.