Fant stjålet båt

SØGNE: Ved midnatt meldte folk fra at en ukjent båt befant seg ved Innerkilen på Langenes. Politiet dro til stedet og fant ut at båten var meldt stjålet. Eieren ble deretter varslet.

Biltyver forsvant

VENNESLA: Klokken 00.12 ringte beboere på Grovannet politiet fordi uvedkommende snoket i biler på stedet. Politiet rykket ut til stedet, men da var tyvene forsvunnet.

Pågrepet for bilinnbrudd

SØGNE: Like før klokken 00.30 fikk politiet melding om at to gutter brøt seg inn i biler på båthavna i Solta. Politiet dro til stedet og pågrep en 22-åring og en 24-åring. Begge mennene ble tatt med til politistasjonen i Kristiansand.

Fant stjålet bilhenger

KRISTIANSAND: En bilhenger som var meldt stjålet ble gjenfunnet ved gamle Kristiansand mekaniske verksted like ved sentrum natt til tirsdag. Hengeren ble funnet klokken 01.27. Biltyveri avslørt i promillekontroll

KRISTIANSAND: Under en promillekontroll på E39 vest for Kristiansand stoppet politiet en mistenkelig bil. I bilen satt en kvinne som var i bestittelse av mindre mengder hasj. Samtidig fant politiet ut at kvinnens bil var meldt stjålet. Den 25 år gamle kvinnen fra Greipstad ble brakt inn til politistasjonen i Kristiansand.

Røykutvikling på verksted

FLEKKEFJORD: Det ble stor røykutvikling ved Flekkefjord produkter da det begynte å brenne i et sponavsug natt til tirsdag. Det ble ingen materielle skader på bygningen som følge at brannen. Firmaet melte brannen inn klokken 07.18.