— Vi elsker sjøen, og bor derfor fire måneder på hytta i Lillesand hver sommer. Resten av året stortrives vi på Hellemyr, sier NRK-kjendis Siv Kristin Sællmann.

Ekteparet Siv Kristin og Jan Wiktor Sællmann bygde hus på Hellemyr for 17 år siden. Det var litt tilfeldig at de bosatte seg akkurat her, men det hang litt sammen med at Jan Wiktors firma holdt til i området.

— De årene vi ikke hadde barn kunne det nesten være det samme hvor vi bodde. Guttene som nå er blitt seks, åtte og ti år gamle, har det imidlertid helt topp på Hellemyr. Det er aktive fotballmiljøet i Vigør, og kunstgressbanen gjør Hellemyr til et eldorado for dem, sier Siv Kristin Sællmann.

Familien har ellers hatt mye glede av turområdene og lysløypa. De har også laget en del middager ute i skogen.

— Som de fleste bydeler, ønsker jo også vi oss en egen ballhall, selv om det jo er for galt å være inne når vi har den flotte naturen like utenfor stuedøra, sier Siv Kristin.

— Skolen er stor og det er mange elever på hvert klassetrinn. Vi er likevel veldig godt fornøyd, og har hele tiden hatt noen fantastiske lærere til våre barn, sier hun.