Båtkjøring med promille

KRISTIANSAND: Politibåten i Kristiansand stoppet i 22-tiden i går kveld en 12-fots hvit Dromedille i Tømmerstøsundet etter mistanke om promillekjøring. Føreren, en 43 år gammel mann fra Kristiansand måtte avlegge blodprøve.

Uten førerkort

GRIMSTAD: En 27 år gammel mann fra Grimstad ble stoppet uten førerkort i en rutinekontroll like før midnatt. Han er anmeldt for forholdet.

Bråk med full gjest

FARSUND: En 28 år gammel mann fra Farsund var like over midnatt til så stor sjenanse for de andre gjestene på utestedet Pakkhuset at vaktene så seg nødt til å tilkalle politiet. Mannen er anmeldt for brudd på løsgjengerloven.

Innbrudd på Lotus

KRISTIANSAND: Klokken 02.50 fikk politiet melding om at ubudne gjester hadde brutt seg inn hos Lotus kinamat. Det er usikkert om noe er stjålet.

Stor redningsaksjon

KRISTIANSAND: Et vitne meldte til politiet i tre-tiden at en båt hadde gått på skjær mellom Bragdøya og Andøya. To perso ner hadde falt i sjøen. Politiet satte i gang redningsaksjon, men fikk etter hvert melding om at personene var plukket opp av en annen båt. Det er ikke mistanke om promillekjøring.

Trusler mot dørvakt

KRISTIANSAND: En dørvakt ved en restaurant i sentrum fikk like over klokken 03 trusler fra to mannlige gjester. Mennene, to 25-åringer fra Kristiansand, hadde forlatt stedet da politiet kom. Dørvakten har anmeldt forholdet.

Bil stjålet

RISØR: En grønn Volkswagen Golf med registreringsnummer BN 22142 er stjålet fra en parkeringsplass ved Risørflekken i løpet av natta.

Innbrudd i bil og bolig

KRISTIANSAND: I Bydelssløyfen på Hellemyr fikk tyver fritt leide inn en ulåst kjellerdør. Vedkommende fant bilnøkkelen, og stjal bilen som stod parkert utenfor. I forbindelse med innbruddet etterlyser politiet en blå Golf med registreringsnummer DJ 62858. Tyveri av Mercedes

GJERSTAD: Også på Brokelandsheia her en bil forsvunne i løpet av natta. Bilen er en rød Mercedes 230E med registreringsnummer BD 23313. Varebil borte

KRISTIANSAND: Enda en Mercedes, en hvit varebil med registreringsnummer DK 72723, ble stjålet ved Gravane en gang i natt. Innbruddet ble meldt til politiet i Kristiansand torsdag formiddag.