SØGNE: — Vi etterlyser flere vitner til det grove ranet fredag kveld. Det skjedde på et tidspunkt da det var en del trafikk i området, sier politiførste-betjent Jahn Ove Thorsen ved Søgne og Songdalen lensmannskontor. Med en pistol truet raneren til seg flere tusen kroner fra bensinstasjonen. - Ranet skjedde klokken 21.10. Det var ingen andre enn raneren og en ansatt til stede inne på stasjonen da ranet ble utført. Det vi håper er at folk som har oppholdt seg i området fra klokken 20.30 til 21.15 kan hjelpe oss med detaljer som fører til en pågripelse, sier Thorsen. Håper bilde hjelper

Politiet håper at en offentliggjøring av bildet av raneren kan føre til flere tips. - Vi har allerede avhørt et titalls mennesker om ranet. Men vi vet også at det var et ungdomsarrangement på Heimklang i dette tidsrommet. Håpet er at noen av dem som var der har sett noe som kan være til hjelp for oss, sier Thorsen. Politiet mener raneren stakk av på en moped eller crossmoped, som sannsynligvis var uregistret. Ferden skal ha gått i retning Leire.- Tips går ut på at raneren har kjørt i retning Leire og under E 39. Deretter slutter våre spor, sier Thorsen. Lokalkjent?

Etterforskeren ser ikke bort fra at raneren har oppholdt seg i området rundet bensinstasjonen før han gjennomførte ranet. Prix, som ligger like ved bensinstasjonen, stengte klokken 21.00. Ti minutter før ranet ble utført. - Vi utelukker ikke at raneren er lokalkjent. Det ville faktisk overraske meg om vedkommende var ukjent på stedet, sier Thorsen.Da ranet ble utført hadde raneren på seg en flerfarget kjeledress, helhjelm og hansker. Politiet ønsker tips om saken på telefon 02800.