KVINESDAL: I løpet av natt til onsdag har tyver vært på besøk i Berntsen Engro i Kvinesdal. De har brutt seg inn i en container og stjålet fyrverkeri for flere tusen kroner. To kraftige hengelåser er klippet over, og eieren antydet at tyvene måtte ha brukt en varebil eller lastebil for å få med seg alt tyvegodset.

KRISTIANSAND: Klokken 2307 tirsdag natt fikk politiet melding om restaurantbråk på puben Paddys i Kristiansand. Det førte til at ordensmakten innbrakte og anmeldte en 32 år gammel kvinne fra Kristiansand fori hun nektet å forlate stedet.

LILLESAND: Like før klokken tre natt til onsdag fikk politiet meldin om at en bil hadde kjørt av veien ved Hydro Texaco på Tingsaker. Folkene i bilen forsvant raskt fra stedet, og da politiet kom oppdaget de at bagasjerommet var fullt av fyrverkeri. I ettertid viste det seg at det hadde vært innbrudd i en fyrverkericontainer bare noen minutter før bilulykken. Politiet regner dermed med at det er tyvene som har stukket av fra bilen. Onsdag morgen hadde det ikke lykkes politiet å få tak i personene.

KRISTIANSAND: Like før klokken halv fem onsdag morgen gikk innbruddsalarmen i Kommunikasjonsprodukter i Kjerrheia i Kristiansand. Et vindu var demontert. Politiet gjennomsøkte bygningen uten hell. Det er ikke fastslått om noe er stjålet.