KRISTIANSAND: Politiet mottok ut over søndagen en rekke henvendelser fra begge Agder-fylkene. Det meste har skjedd i løpet av natten, men hytteinnbrudd kan ha skjedd for lang tid siden før hyttefolket tok pinseferie.

Søgne: Innbrudd i tre biler i Prestebukta ved Åros. Fra to biler er det stjålet stereoanlegg, mens det fra en tredje ble stjålet en mobiltelefon.

Arendal: Et stereoanlegg er stjålet fra et innbrudd i en bil som stod parkert på His. Det skjedde etter klokken 04.00 natt til søndag. En rute var knust i bilen.

Kristiansand: Politiet undersøkte søndag om det var stjålet noe etter et innbrudd i en forretning i Trekanten i Vågsbygd.

Arendal: Bilinnbrudd i Kittelsbukt. Fra en parkert bil er det stjålet cd-spiller og en jakke.

Tvedestrand. En mann fra østlandet som hadde parkert bilen sin i Søndeled, ble møtt av et sørgelig syn etter båttur i sørlandsskjærgården. Noen hadde nemlig ripet opp den to år gamle Range Roveren på sidene, på tanket og på panseret.

Kristiansand: En båt av typen Grand Rib 650 ble stjålet fra Langfeldts almenning natt til søndag. Båten er fjorårets modell og er hvit under med grå patonger. Den har en 150 Hk Yamaha motor og kjennetegn KAZ462. Bykle: Klokken 14.25 fikk politiet melding om at en bil med personer av asiatisk utseende hadde stukket av fra bensinregningen på Hovden.

Froland: En nytte ved Bjorvatnet var skikkelig ramponert innvendig da eierne kom på pinseferie, opplyser politiet.

Mandal: Flere bilskilt er skrudd av biler natt til søndag flere steder i byen. Politiet hadde søndag ettermiddag fått melding om minst fem tilfeller.

Marnardal: Fra en hytte på Skuland er det stjålet hjørneskap, kiste og aggregat. Også i nabohytta har uvedkommende vært inne. Lørdag hadde også politiet melding om hytteinnbrudd på Skuland.