Idol-stjernene fikk sist lørdag oppleve baksiden av berømmelsen, melder nettavisen Side 2. Etter en konsert i Narvik, som er et av stoppestedene for årets Idol-turné, ble turnébussen parkert utenfor et utested før idolene og følget gikk for å spise. Da de kom tilbake, ble de møtt av en gruppe mennesker fra lokalbefolkningen.

Og de hadde ikke tenkt å spørre om autografen.

Ali fikk gjennomgå

Gjengen som hadde møtt opp begynte å angripe turnébussen, i tillegg til å slenge ut skjellsord til idolene. Verst ble det kanskje for kristiansanderen Alejandro Fuentes, som fikk en rekke kommentarer direkte rettet mot seg.

— De skrek at Ali er homo og mange andre dumme tilrop, og ville inn i bussen og slåss. Det var en gjeng med lokale harrytasser, forteller presseansvarlig turneen, Eirik Johansen til nettavisen.

Han innrømmer at det var en svært dårlig idé å parkere utenfor et utested på en lørdagskveld, og at Alejandro var spesielt lite fornøyd med opptrinnet.

Angrep vaktene

Men det var ikke bare bussen og idolene som fikk gjennomgå.

Da turneens to vakter kom til unnsetning og sperret inngangen til bussen for mobben, ble også de angrepet. Den ene vakten endte opp med en skadet albue, før idolene var trygt tilbake i bussen.

Til tross for problemene, ble konserten i Narvik svært godt mottatt, skriver nettavisen.