FLEKKEFJORD: — Mannen som var alene i bilen, er på sykehuset med bruddskader. Han er ved bevissthet, og vi vil avhøre ham så snart det er mulig, sier Asbjørn Skåland, politistasjonssjef ved Flekkefjord politistasjon.

Den 22 år gamle sjåføren kommer fra Moi, samme bygd som de fire personene i den andre ulykkesbilen. 43 år gamle Kristin M. Kasparsdottir omkom i ulykken lørdag kveld. Hun hadde med seg tre 11 år gamle jenter i bilen. En av jentene ligger fortsatt på Stavanger Universitetssykehus med alvorlige skader.

— Vi har overtatt etterforskningen nå, og er i ferd med å samle oss for å finne ut hva vi gjør videre, sier Skåland.Politiet opplyste i helgen at vitner hadde sett at bilen med 22-åringen som kom kjørende østover, kom over i motgående kjørefelt. Det kan ikke Skåland bekrefte foreløpig.

Etterforskningsleder Siv Tveit ved Flekkefjord politistasjon sier at bilen vil bli undersøkt nærmere for å finne svar på hva som har skjedd.

— Vi kommer til å avhøre diverse involverte. Jeg kjenner ikke til om det var vitner til selve ulykken, men det kom folk til stedet kort tid etter. Den videre etterforskningen vil vise om det er aktuelt å avhøre 11-åringene. Det har vi ikke tatt stilling til ennå, sier Tveit.