KRISTIANSAND: — Det er litt spennende fordi vi hatt en mobiliseringsrunde mer enn de andre, ettersom vi måtte kjempe oss til å bli med og bli kåret som folkets finalist, sier Kristine Storesletten Sødal, markeds- og kommunikasjonssjef i Strømmestiftelsen.

Onsdag morgen går startskuddet for den andre semifinalen i konkurransen om å bli kåret til Årets Sørlandsbedrift, der Strømmestiftelsen møter smykkebedriften Hasla i Valle.

Til nå er det Strømmestiftelsen som har fått desidert flest stemmer, med drøyt 1100 i kvartfinalen. Bak dem ligger Hasla og Konsmo med snaut 600 stemmer hver.

— Vi er optimister på at vi skal klare det denne gangen også. Vi får kommentarer fra mange om at de følger med og synes det er gøy at en organisasjon som oss er med i konkurransen, sier Storesletten Sødal.

Hun forteller at de kommer til kjøre samme strategi som forrige gang.

— Vi vil mobilisere samarbeidspartene, givere, venner og familier til å stemme, sier hun.

— Vi bruker mer personlige meldinger til folkehøgskoler som vi samarbeider med og spør om elevene vil stemme på oss, og til bedrifter og slikt som vi samarbeider med. Men det er en balansegang og. Vi kan ikke mase heller, sier Storesletten Sødal.