VENNESLA: Fredag formiddag valgte politiet i Agder å frigi navnet på 55-åringen.

— Vi varslet pårørende torsdag ettermiddag, opplyser lensmann John T. Homme ved Vennesla og Iveland lensmannskontor.

Geir Rekvik fra Drangedal ble ansatt i Nodeland-bedriften Opp kraftledningstjenester AS i mai 2005. Ifølge selskapets hjemmeside hadde han 25-års erfaring fra arbeid på stamnettet for overføring av elektrisk kraft. Energimontøren jobbet med montering av nye kraftmaster på Støleheia da ulykken inntraff torsdag morgen. Rekvik ble 55 år gammel.

Både politi, krimteknisk og Arbeidstilsynet var på ulykkesstedet torsdag. Kun politiet har skrevet sin rapport.— Nå venter vi på rapporten fra kriminalteknisk. Det vil bli en viktig rapport for oss i det videre arbeidet. Den vil gi oss dybde i det som blant annet omhandler godkjenninger. Også Arbeidstilsynet rapport blir viktig, forteller Homme om arbeidet med å finne årsaken til ulykken.

Lensmannen i Vennesla sier politiet ikke vil foreta noen avhør i dag, fredag. Både sjåføren av hjullasteren og andre vitner vil kunne gi nærmere informasjon om forholdene rundt arbeidsulykken.

— Det blir ingen avhør før over helga. Det handler om ressurser, prioritering og at vi må ha de andre rapportene. Da vil vi ha en gjennomgang av rutiner, tekniske ting og faktiske forhold knyttet til svikt på hjullasteren som Arbeidstilsynet nevner, sier John T. Homme.

Han understreker at ingen foreløpig er siktet eller mistenkt etter ulykken på Statnetts eiendom.