**KRISTIANSAND: Tatt med narkotika

04.32:** En mann i midten av 30-årene blir stoppet og kontrollert av politiet ved Lumberkrysset i Vågsbygd. Politet oppdaget mindre mengder nakotika, og mannen ble satt i varetektsfengsel.

BIRKELAND: Bilfører stakk fra politiet

04.55: Les egen sak

SØGNE: Innbrudd på Sørlandskjøkken

07.51: Bedriften Sørlandskjøkken på Lohne Lier melder at det i løpet av natten har vært innbrudd på stedet. Politiet vil se på forholdet i løpet av formiddagen.

KRISTIANSAND: Butikktyver på Sørlandssenteret

10.30: Narvesen på Sørlandssenteret melder om at de har stoppet to borgere fra Romania mistenkt for butikktyveri. Begge anmeldes for naskeri fra butikk.

HÆGEBOSTAD: Kjørte i 81 km/t i 50-sone

11.44: UP-patrulje anmelder en bilfører på RV 42 i 50 sone på Skeie i Eiken. En 40 år gammel mann fra Kvinesdal får førerkortet sitt beslaglagt etter å ha blitt målt til 81 km/t i 50 sonen.

**HÆGEBOSTAD: Fant stjålet bil

11.58:** En hensatt Honda Accord som ble stjålet fra Sola 2. februar ble funnet ved Snartemo jernbanestasjon. Lokalt lensmannskontor tok hånd om bilen.

**ÅSERAL: Mistet lappen

11.44:** Up stanset en bilist som holdt 81 km/t i 50-sonen på riksvei 42 ved Skeia på Eiken. Førerkortet ble beslaglagt og føreren ble anmeldt.

**ARENDAL: Slåssing

14.59:** Les mer i egen sak.

**ARENDAL: Arbeidsulykke

15.06:** En ansatt ved firmaet "Ferdig mat" på Holme i Arendal kuttet seg i armen. Arbeidstilsynet er varslet om hendelsen.

**TVEDESTRAND: Gikk på E 18

17.00:** En mann gikk på E 18 var til fare for seg selv og andre. Politiet rykket ut og fikk flyttet vedkommende til et trygt sted.

**KRISTIANSAND: Råkjørte på E 18

18.16:** Up stanset en bilist som holdt 145,69 km/t i 100-sonen på E 18 øst for Kristiansand. Førerkortet ble beslaglagt og føreren anmeldt.

**ARENDAL: Krangel

19.11:** Et par kranglet i deres felles hjem. Politiet roet partene og ba dem om å roe seg. Et elektrosjokkvåpen ble beslaglagt og politiet har åpnet anmeldelse for besittelse av dette mot den ene delen av paret.

**SØGNE: Trafikkontroll

20.06:** 27 biler ble sjekket under trafikkontroll på E 39 ved Tangvall. En mann (41) ble anmeldt for kjøring uten gyldig førerkort. Han ble også tatt i besittelse av ulovlige tabletter og mistenkes samtidig for kjøring i ruspåvirket tilstand. Han ble kjørt til legevakta for å avlegge blodprøve.

**LYNGDAL: Butikktyver

20.56:** To 17 år gamle jenter ble tatt for butikktyveri fra en butikk i Lyngdal sentrum. Den ene jenta oppga dessuten falsk identitiet til politiet. Hun anmeldes.

**KRISTIANSAND: Skilttyveri

21.41:** Registreringsnummer DJ88713 ble meldt stjålet fra Hamreheia i Kristiansand. Forholdet er anmeldt.

**MANDAL: Forfulgt

21.49:** Politiet kjørte hjem en person fra Grøngjelet etter at han meldte fra om å at han ble forfulgt. Forfølgerne ønsket angivelig penger av ham. Det kommer muligens anmeldelse i saken.

**BYKLE: Slagsmål

22.09:** Politiet fikk melding om slagsmål inne og ute på Hovden skisenter. Etter kort tid roet det seg og den utrykkende politipatruljen ble kalt tilbake.