**KRISTIANSAND: Slåssing

00.22:** Ble det meldt om at en mann og en kvinne slåss og kranglet. Forholdet ble ordnet på stedet.

KRISTIANSAND Våknet av innbrudd

LYNGDAL Trailer i full fyr på E 39

**ARENDAL: Slåssing

0257:** En mann kontaktet politiet etter at han skal blitt slått flere ganger. Gjerningsmannen stakk fra stedet. Slagene skal ha blitt observert av en politimann, og mannen ble senere identifisert som en 31 år gammel mann fra Arendal. Han er foreløpig ikke pågrepet.

**KVINESDAL: Fant utbrent bil

03.16:** En uregistrert bil ble funnet utbrent ved Feda. Bilen skal ha stått der en ukes tid. Ifølge vitner politiet har vært i kontakt med er det ikke første gangen at biler er brent på stedet.

**KRISTIANSAND: Undersøkte oljeutslipp

0906** : Meldte Kristiansand havnevesen til politiet at det har undersøkt et mindre oljeutslipp. Det er fremdeles uklart hvor oljen kommer fra, men havnevesenet har bedt Xstrata og Statoil om å sjekke sine anlegg i området. Ifølge havnevesenet er det lettolje som har lekket ut.

**ARENDAL: Kjørte over rundkjøring

9.15:** En kvinne kontaktet politiet for å melde fra om uvettig kjøring. Under samtalen med politiet skal bilisten foran henne ha kjørt rett gjennom en rundkjøring. Politiet har vært på utkikk etter bilen, en hvit Mercedes, men har så langt ikke funnet den. Politiet har også oppsøkt boligen til bileieren, som ikke var hjemme.

**TVEDESTRAND: Råkjøring

0951** : Føreren av en sjuseters bil skal ha foretatt en rekke farlige forbikjøringer langs E 18 i retning Arendal. Sjåføren ble stoppet på Harebakken, hvor han fikk en formaning om å kjøre i tråd med trafikkreglene.

KRISTIANSAND: Trafikkontroll

Mellom klokken 10 og 10.45 har politiet kontrollert 40 kjøretøy ved Rona. Det ble ikke påpekt noen feil eller mangler ved noen av de kontrollerte.

**GRIMSTAD: Innbruddsforsøk

15.57:** På en adresse i Myrsvingen i Grimstad skal uvedkommende i løpet av nattaha forsøkt på ta seg inn ved å knuse en verandadør. De har trolig blitt skremtav en hund som var inne og derfor aldri kommet seg lengre enn til verandadøra.

ÅMLI: Døde i boligbrann

ARENDAL: Båt kjørte rett i brygga

**BYKLE: Uten førerkort

16.22** : En Up-patrulje på Hovden stopper en 33 år gammel lokal bilist sommangler førerkort.

**KRISTIANSAND: Butikktyv

16.50:** Securitas melder at de har pågrepet en kvinnelig butikktyv som harforsynt seg av sko hos Eurosko på Sørlandssenteret. Kvinnen har forsøkt å tamed seg fem vesker. Hun hadde også med seg tre mindreårige barn.

– Hun vil bli anmeldt på vanlig måte. Vi har ogsåsendt en bekymringsmelding til barnevernet, opplyser operasjonsleder HansPetter Osaland ved Agder politidistrikt til fvn.no.

**KRISTIANSAND: Jenter på hustak

17.14:** På Ferjefjellet observerer en nabo at to unge jenter sitter på et tak ogdrikker øl. En patrulje drar til stedet og begge de to jentene i begynnelsen av20-årene kommer ned fra taket og beklager veldig opptrinnet.

**SONGDALEN: Feller kommunale trær

17.32:** En beboer på Svarttjønnheia melder at noen ungdommer driver å fellertrær på en kommunal tomt. Melderen sier at han ikke får de til å stanse. Politiethar sendt opp en patrulje for å se på saken.

**GRIMSTAD: Råkjører imponerte nesten Up

18.10:** En Up-patrulje på motorsykkel stopper en bilist i hundresonen på E 18. Bilistenmåles til 142,84 kilometer i timen, noe som nesten imponerer Up-patruljen.

– Patruljen var forbauset over at en Volkswagen Transporterpickup kunne kjøre så fort, sier operasjonsleder Hans Petter Osaland ved Agderpolitidistrikt.

Imponert eller ikke, den 25 år gamle arendalittenmister likevel førerkortet for forholdet.

**GRIMSTAD: Matlaging

20.18:** Politiet må rykke ut etter at brannalarmengår på et studenthjem ved Groos i Grimstad. Neon studenter har glemt en grytemed fett som har tatt fyr. Da studentene forsøker å slukke dette med vann,utløser de brannalarmen. Det blir mindre sotskader på kjøkkeninnredningen.

**SONGDALEN: Tapt kjennetegn

21.06:** Registreringsnummer til bil har enten blitt stjålet etter mistet. NummeretPN 73894 har trolig forsvunnet i Finsland.

**LINDESNES: Trafikkulykke

21.19:** AMK melder om en trafikkulykke ved Grisledal i Lindesnes. En bil med trepersoner har kjørt av veien. Den 18 år gamle bilføreren blir tatt hånd om avhelsepersonell med lettere skader.

**KRISTIANSAND: Slagsmål

21.37:** Det meldes om slagsmål ved Blåbærsvingen i Vågsbygd og at en person erslått bevisstløs. Politi og ambulanse drar til stedet og person blir kjørt tillegevakt. Ifølge folk på stedet så skal der være personen som startetslagsmålet.

**KRISTIANSAND: Ampert

21.54:** På utsiden av en leilighet i Kronprinsens gate står noen ungdommer somvil inn for å ”ta” personer på innsiden. Politiet må tilkalles for å skillepartene.