**ARENDAL: Innbrudd i garasje

23.45:** Det har vært innbrudd i en garasje i Fjellveien. Fiskeutstyr er stjålet. Politiet undersøker stedet.

**ARENDAL: Innbrudd i Fylkeshuset

01.55:** Det er oppdaget innbrudd i Fylkeshuset. Et vindu er knust. Trolig har ingen vært inne, men datautstyr kan være stjålet.

**KRISTIANSAND: Tatt uten førerkort

02.38:** En politipatrulje stopper en moped i sentrum. Føreren, en 23 år gammel mann, anmeldes for å ha kjørt uten førerkort.

KRISTIANSAND: Innbrudd og tyveri

06:19: Melding om innbrudd og tyveri fra bedrift i Hannevika. Døren er brutt opp, og flatskjermer, pc-er samt en fremviser er stjålet. Politiet har undersøkt åstedet.

KRISTIANSAND: Fersket i innbrudd, forsvant i stjålet bil

06.29: En mann var i ferd med å skjære seg gjennom teltduken til et oppbevaringstelt på Lumber, da han ble oppdaget av en ansatt. Mannen forsøkte å stjele verktøy, men da han ble oppdaget forsvant han i en bil. Bilen, en sølvfarget Peugeot, viste seg senere å være stjålet for noen dager siden.

FROLAND: Dieseltyveri.

08.17: I løpet av natten har det blitt stjålet diesel fra et steinbrudd på Øynaheia. Politiet har sporsikret stedet.

**SØGNE: Hytteinnbrudd

0913:** I løpet av siste uke har det vært innbrudd i hytte på Langenesveien. Det har siste tiden vært flere innbrudd og tyveri av båter i samme området.

**KRISTIANSAND: Beruset dame i skolegård

10.19:** Politiet fikk melding om at en overstadig beruset kvinne oppholdt seg i skolegården til Øvre Slettheia skole. En patrulje kjørte til stedet og tok hånd om kvinnen som ble kjørt til arresten.

**IVELAND: Tyveri av båt

11.03:** Det ble meldt om tyveri av en 15 fots grønn eldre båt med 8 hestekrefters Tohatsu. Båten ble stjålet fra Eielandsvannet i løpet av natta.

**LINDESNES: Brann i enebolig i Spangereid

11.19:** Les egen sak

****KRISTIANSAND: Skrapet opp ny Range Rover

11.26:**** Politiet fikk melding om at en splitter ny, hvit Rage Rover Evoque var blitt skrapet opp i Elvegata. Da eieren skulle hente bilen som sto parkert ved Snadderkiosken i 11-tiden var hele den ene siden skrapet opp og pyntelister lå på bakken. Eieren vil anmelde forholdet. Politiet ber vitner i området om å melde fra.

**GRIMSTAD: To biler kolliderte i Arendalsveien

11.55:** Les egen sak

**RISØR: Mann påkjørt av tilhenger

11.55:** Politiet fikk melding om at en mann var blitt påkjørt av en tilhenger ved Monter i Kragsgate i Risør. En ambulanse rykket ut til stedet. Politiet har foreløpig ingen ledig patrulje.

**ARENDAL: Knust rute i bil

12.21:** En mann på sykkel stakk fra Østre gate hvor en bilrute var blitt knust. Politipatruljen søkte i området, men fant ikke mannen.

**VEGÅRSHEI: ATV-ulykke

14.47:** Les egen sak.

**KRISTIANSAND: Stjal klokke

15.11:** Politiet pågrep en mann på 28 år etter at han stjal en klokke i en urmakerforretning i Markens gate. Klokken er tilbakelevert, og politiet har mottatt anmeldelse på forholdet.

**KRISTIANSAND: Trafikkulykke på E39

15.49:** Les egen sak.

**KRISTIANSAND: Moped mot bil

15.54:** Nødetatene rykket ut til Ålefjær hvor det ble meldt om en trafikkulykke. En moped og en bil var involvert. Skjedde i krysset opp mot Vennesla. En mannlig mopedfører på 57 år og hans passasjer på 26 år ble tatt hånd om av helsepersonell. Det var ikke snakk om alvorlig personskade. Hendelsesforløpet er uklart. Politiet i Kristiansand etterforsker ulykken videre.

**FROLAND: Kjørte uten lappen

16.58:** En politipatrulje anmelder en mann på 19 år for å ha kjørt personbil uten å inneha førerkort.

**ÅMLI: Innbrudd i hytte

17.04:** Politiet fikk melding om grovt tyveri fra ei hytte i Dølemo. Adgang ble banet ved å bryte opp ytterdøra. Uklart hva som er stjålet. Politiet gjennomfører sporsikring.

**SØGNE: Redningsskøyta reddet båt

17.12:** En mann meldte fra om at han hadde fått motorstopp ved Uvår. HRS ble varslet og sendte redningsskøyta Kaptein Nygård for å bistå mannen. Båt og fører ble slept inn til Ålo.

**KRISTIANSAND: Stoppet for ruskjøring

17.27:** En UP-patrulje kontrollerte to personer i en bil på Tinnheia. To menn på 41 og 32 år ble pågrepet og er mistenkt for bruk av narkotika. 41-åringen mistenkes også for å ha kjørt i påvirket tilstand. 41-åringen ble anmeldt og fikk beslaglagt førerkortet.

**KRISTIANSAND: Båttyveri

18.09:** En Karmøy Sport 14 fots båt med en 30 hestekrefters Mariner utenbordsmotor er meldt stjålet fra en båtplass øst for Varoddbroa. Båten har registreringsnummer EAD843. Forholdet vil bli anmeldt

**ÅMLI: Sykkelulykke

19.04:** En syklist som deltok i et sykkelritt veltet og havnet ute av veien. Ambulanse og politi kom til stedet. Ulykken skjedde på fylkesvei 272 ved Øvre Ramse. Syklisten, en 30 år gammel mann, er fraktet til Sørlandet Sykehus Arendal. Skadeomfanget er foreløpig ukjent.

**TVEDESTRAND: Påkjørt rådyr

22.02:** En rådyrkalv har blitt påkjørt nær sentrum av Tvedestrand. Viltnemnda er orientert.