Hard medfart: Den gule bilen ble påkjørt bakfra og treffer bilen foran. Foto: Torstein Øen

KRISTIANSAND: — Det er to biler som har kræsjet. En person klager på smerter i nakken, sier operasjonsleder i Agder politidistrikt, Ingrid Mæhre, til Fædrelandsvennen klokka 11.45. 110-sentralen meldte på Twitter klokka 11.30 at brannvesenet i Kristiansand var på vei til ulykkesstedet. Klokka 11.45 returnerte brannvesenet. Politi og to ambulanser er på stedet.

Totalt tre biler var involvert i ulykken som skjedde torsdag formiddag. De to første bilene bremset kraftig ned grunnet kø, før den tredje bilen kjørte inn i bil nummer to som traff bilen foran.

— Jeg lå i kø med fem-seks biler foran meg. To biler skifter fil og legger seg inn i køen på grunn av en gravemaskin som kjørte sakte i høyre fil. Det fører til en kraftig nedbremsing og det blir litt for lite plass igjen til meg, som gjør at jeg kjører inn i bilen foran meg, forklarer føreren av den siste bilen til Fædrelandsvennen.

Føreren av bil nummer to forklarer at han skiftet fil på grunn av en gravemaskin i høyre felt.

— Jeg ble truffet av en bil bakfra, som førte til at jeg spratt fram i bilen foran meg, sier føreren, som har vondt i nakken etter sammenstøtet.