**KRISTIANSAND: Slåsskamp

00.09:** Politiet fikk melding om en slåsskamp i Festningsgata der fire personer var involvert. En person ble kjørt til legevakt med mindre skader etter å ha blitt slått i ansiktet.

**KRISTIANSAND/ARENDAL/GRIMSTAD: Feststøy

00.10-02.00** : Politiet mottok flere meldinger om feststøy og høy musikk fra diverse steder i distriktet. De fleste forholdene ble ordnet på stedet.

**MANDAL: Tatt i 101 km/t

01.32:** En rumensk bilfører ble målt til en hastighet på 101 km/t i 60-sone. Føreren blir anmeldt og førerkortet ble beslaglagt.

**ARENDAL: Mann tatt for bruk av narko

01.53:** En mannsperson ble pågrepet av politiet på Langbrygga for bruk av narkotika. Mannen erkjente å ta tatt amfetamin.

**ARENDAL: Trusler og legemsfornærmelse

01.59:** Politiet fikk melding om at en mannsperson som oppholdt seg i Skareveien truet folk på stedet. Mannen ble pågrepet av politiet. Sammen mann mo også svare for en legemsfornærmelse tidligere på kvelden.

**KRISTIANSAND: Promillekjøring

02.04:** En mann i slutten av 20-årene ble stoppet av politiet i Vesterveien. Føreren var beruset og ble tatt med til Kristiansand politistasjon for prøve.

**KRISTIANSAND: Mann gikk løs på dørvakter

02.13:** Politiet ble varslet om bråk på et utested. En mann i slutten av 20-årene hadde gått løs på dørvakter. Mannen ble innbrakt til arresten.

**KRISTIANSAND: To kvinner i slåsskamp på utested

02.18:** Politiet fikk melding om at to unge kvinner slåss på et utested i Dronningens gate. En av dem ble innbrakt av politiet og anmeldes for ordensforstyrrelser etter å ha slått og bitt en annen dame.

**KRISTIANSAND: Mann slått i ansiktet

02.28:** Det kom inn melding om at en mann var blitt slått i ansiktet i Markens gate. Mannen hadde fått et kutt som ble behandlet på legevakta. Politiet har foreløpig ingen opplysninger om gjerningspersonen.

**KRISTIANSAND: Slåsskamp

02.31** : Politiet fikk melding om slåsskamp ved Mega-butikken i Veste Strandgate. Situasjonen roet seg da politiet kom til stedet. En person ble bortvist fra byen.

**ARENDAL: Voldelig eksmann bet politiet

02.44:** Politiet rykket ut til en adresse hvor en eksmann truet sin tidligere kone. Mannen var ikke villig til å etterkomme anmodning fra politiet om å forlate leiligheten. Mannen satte seg til motverge og bet en tjenestemann i hånden. Han ble pågrepet av politiet og anmeldes for blant annet vold mot offentlig tjenestemann.

**KRISTIANSAND: Mann hoppet på bilpanser

02.49:** Politiet kjørte til Møllevannsveien etter melding om at en mann hadde hoppet på panseret på en bil. Mannen var beruset og lite samarbeidsvillig da politiet ankom. Han satte seg til motverge under pågripelsen. Mannen ble innbrakt til arresten og anmeldes for flere forhold.

**KRISTIANSAND: Ruskjøring

03.06:** En bil ble stanset og kontrollert av politiet ved Samsen kulturhus. Føreren, som er tidlig i 20-årene, var påvirket og ble tatt med til legevakt for utvidet blodprøve. Førerkortet ble beslaglagt og forholdet blir anmeldt.

**MANDAL: Skadeverk

03.10:** Politiet ble varslet om skadeverk på VIC-butikken i Torjusheia hvor en rute var knust. Politiet har ingen opplysninger om gjerningsperson.

**KRISTIANSAND: Slåssing på McDonalds

03.13:** Politiet fikk melding om at det var tilløp til slåssing inne på McDonalds i Markens gate. Partene ble skilt og tre personer bortvist fra byen.

**VALLE: Mann (50) knivdrept på fest

03.47:** Les egen sak

**ARENDAL: Full mann gikk midt i veien

08.18:** En ung og meget beruset mann gikk midt i trafikken ved Langsækrysset. Mannen var til fare for seg selv og andre. Han ble innbrakt til drukkenskapsarrest i Arendal.

**TVEDESTRAND: Tyveri av bilskilt

09.34:** Politiet fikk melding om tyveri av to bilskilt med kjennetegn JC91544 fra en parkeringsplass i Bakkeskåt. Tyveriet skal ha skjedd i løpet av natta.

**KRISTIANSAND: Promillekjøring

09.55:** I forbindelse med en promillekontroll i sentrum ble en 49 år gammel mannlig fører fra Kristiansand stanset av politiet, mistenkt for promillekjøring. Mannen hadde lav promille og godtok et forelegg på 10.000 kroner. Forholdet anmeldes.

**VENNESLA: Innbrudd

14.14:** Politiet pågriper en 28-åring, etter mistanke om et innbrudd på Hunsøya.

**MANDAL: — Hysterisk dame

14.27:** Det meldes om ei hysterisk kvinne som skriker ved Malmø. Hun blir kjørt til legevakta for vurdering.

**VENNESLA: Hanket inn ustabil mann

14.33:** En mann i Ålefjærveien blir innbrakt til arresten, etter ustabil oppførsel. Han skal blant annet ha virret rundt i veien, til fare både for seg selv og andre.

**TVEDESTRAND: Kjørte på rådyr

15.08:** Et rådyr blir påkjørt ved Dalen. Vitnemnda blir varslet.

**KRISTIANSAND: Brann i barnehage

16.52:**

**KRISTIANSAND: Sju mistet førerkortet

18-22.30:**

**VENNESLA: Sykkel mot bil

19.09:** En bil og en syklist kolliderer på Riksvei 9, ved avkjøringen til Loland. Syklisten, en mann i 50-årene, ble påkjørt da han krysset en gang— og sykkelvei. Mannen fikk lettere skader i ulykken.

**ARENDAL: Melding om båttyveri

19.35:** En 14 fots stor båt, "Ultranautics", med 30 hestekrefter meldes stjålet.

**ARENDAL: Skjøt med softgun

19.41:** Ei kvinne ringer politiet og forteller at hun har blitt truffet av en person som skjøt med softgun fra en bil. Politiet finner bilen, pågriper en person og beslaglegger en softgun

**KRISTIANSAND: - Naken mann

21.09:** En naken mann blir hanket inn av politiet, etter å ha spasert langs Barstølveien.

**MANDAL: Beruset syklist

22.03:** En beruset mann med sykkel hadde problemer med å ta vare på seg selv. En patrulje ble dirigert til stedet. Mannen ble ivaretatt av familie.

**KRISTIANSAND: Råkjøring

22.32:** En UP-patrulje målte bilfører i 88 km/t i 60-sonen i Vågsbygdtunellen. Bilfører, en 27 år gammel mann, ble anmeldt og førerkort ble beslaglagt.

**KRISTIANSAND: Råkjøring

22.32:** En UP-patrulje målte bilfører i 98 km/t i 60-sonen i Vågsbygdtunellen. Bilfører, en 40 år gammel mann, ble anmeldt og førerkort ble beslaglagt.

**ARENDAL: Påkjørt rådyr

22.58:** Politiet fikk melding om et påkjørt rådyr på E18 ved Harebakken. Viltnemda ble orientert.

**KRISTIANSAND: Stjålet PC

23.24** : En PC-veske som inneholdt en bærbar PC "Asus" ble stjålet fra venterommet til NSB mellom klokken 22 og 23. Forholdet ble anmeldt.