Solskjær oddsfavoritt etter at Cardiff sparket Mackay

Cardiff (NTB): Malky Mackay ble sparket som manager i Premier League-klubben Cardiff fredag. Britiske bookmakere har Ole Gunnar Solskjær som favoritt til å bli hans etterfølger.

Publisert:
  • NTB
Denne artikkelen er over seks år gammel

— Styret i Cardiff City har i dag løst Malky Mackay fra hans plikter. En ny hovedtrener vil bli ansatt og presentert etter hvert, skriver den walisiske klubben på sitt nettsted.

SkyBet hadde fredag ettermiddag lave 1,57 i odds på Solskjær som neste fast ansatte Cardiff-manager, med Sven-Göran Eriksson (6,0) og Yilmaz Vural (7,0) som de neste på listen.

Mackays framtid i Cardiff har lenge vært uviss. Han har vært på kant med klubbens kontroversielle eier Vincent Tan, som i en epost nylig ga 51-åringen beskjed om å «si opp eller bli sparket».

Rett før jul kom kontrabeskjeden om at Mackay ville beholde jobben i «overskuelig framtid». Det var ventet at Mackay skulle i skjebnemøte med Tan lørdag, men den malaysiske forretningsmannen ville åpenbart ikke vente så lenge. Dagen etter 0-3-tapet for Southampton fikk Mackay sparken.

Tan begrunnet det i en uttalelse med at Mackay drev offentlig skittentøyvask ved å fortelle om konfliktene i klubben. (©NTB)

Publisert:
Fædrelandsvennen ønsker en god og åpen debatt. Her kan du bidra med din mening.
  1. Sport