GRIMSTAD/MANDAL: Jerv holdt følge med Nest-Sotra på bortebane i nesten en time, men deretter raknet det og hjemmelaget vant hele 4-1. — Vi spiller en grei førsteomgang. Men i andreomgang blir vi løpt over tre ganger på juniorfeil, sier Jerv-trener Peer Danefeld.

Trond Hugstad hadde sendt Jerv i føringen like før det var spilt 20 minutter, men David Nielsens Nest-Sotra svarte kjapt, og kampen gikk til pause med 1-1. — Det er mer enn skuffende at vi spiller så dårlig, og gjør så store feil. Det er ikke greit. Men det hjelper ikke at jeg blir forbannet på sidelinja, jeg har min del av ansvaret. Vi er for naive, og mangler kynisme, sier Jerv-treneren.

Men han frykter ikke at klubben skal bli nødt til å se bakover på tabellen for å unngå nedrykk.

— Nei vi ser ikke bakover, vi har ti kamper igjen og skal være klare til neste kamp.

MK tap

Og Mandalskameratene fikk en tøff kamp i helgen, og tapte lørdag 1-4 hjemme mot Vard Haugesund.

— Vi gjør en dårlig kamp, og slipper inn to nye mål på dødball, og personlige feil. Om vi rykker ned er det på grunn av alle baklengsmålene etter personlige feil og dødballer, sier MK-trener Morten Hønneland, og legger til:

— Vi mangler en matchvinner defensivt, og 80 prosent av målene vi slipper inn er på grunn av feil eller dødballer, uten dem skulle vi vært mye høyere på tabellen, sier Hønneland.