Det ble en forholdsvis stille og rolig natt for politiet i Agder natt til lørdag. Ifølge operasjonsleder i Agder politidistrikt, Hans Petter Osaland, er det kun er loggført 27 oppdrag.

VEGÅRSHEI: — Mannen hadde blodige hender, og fortalte at han hadde vært i klammeri med andre personer i et nabohus. Det skal ha vært bråk mellom to personer, opplyser operasjonsleder i Agder politidistrikt, Hans Petter Osaland, til Fædrelandsvennen.

Politiet rykket ut til stedet og kom i kontakt med mannen som var blitt utsatt for vold. Den antatte gjerningsmannen er en 30 år gammel lokal mann.

— Politiet har notert personalia på de involverte og vil følge opp saken, sier Osaland.

**KRISTIANSAND: Tatt for fyllekjøring

23.46** Politiet stoppet i natt en sjåfør som kjørte fra Brennåsen i retning mot Kristiansand sentrum. Sjåføren framstod beruset og ble derfor tatt med for utvidet blodprøve. Mannen er en 32-åring fra Kristiansand.

**ARENDAL: Fyllekjørte ved Myrene

00.07** Tilsvarende forhold skjedde like etter ved Myrene i Arendal. Her ble en kvinne stoppet og tatt med for nødvendige prøver. Sjåføren er en 32-åring fra Arendal.

**MANDAL: Tatt med narko

03.06** En mann ble i natt tatt med mindre mengder narkotika i Mandal. På personen fant politiet 0,5 gram hasj og 0,5 gram amfetamin. Mannen blir anmeldt, og saken fulgt opp.

KRISTIANSAND: Brøt seg inn mens beboerne sov

9.04: Innbruddstyvene tok seg inn gjennom et vindu til stua på boligen i Kuholmsveien - mens huseierne sov. Det ble tatt en pc, et videokamera og en lydopptaker, opplyser operasjonsleder Hans Petter Osaland. Politiet reiste til stedet for å sikre seg spor.

MANDAL: Stjal flyttegods

10.05: I innbruddet i en kjeller i Nordgata ble det stjålet dvd-er og flyttegods som var lagret der. Politiet er på stedet.

KRISTIANSAND: Frastjålet bilskiltene

10.44: Kjennetegnene PP 89922 var festet på en svart VW Passat parkert i Tranestien. Det er de ikke lenger. - De var røsket av, ifølge eier. Festene lå igjen i gata, sier operasjonsleder Osaland.

KRISTIANSAND: Promilletatt, med narkotika i bilen

12.14: En promillekjører tatt i Høvåg var ikke bare full, han hadde også ulovlige tabletter og narkotika i bilen. Dermed ble to personer, begge i 50-årene, med politiet videre.

MANDAL: Fratatt bilnøklene

13.42: Politiet kom over en "merkelig parkert" bil på Nøding. Ved bilen fant de en 22-åring med bilnøkler, men uten førerkort. Ettersom tjenestemennene ikke hadde sett ham kjøre bilen, nøyde de seg med å ta fra ham nøklene til bilen.

KRISTIANSAND: Båten stjålet

14.10: Båteieren hadde den 13 fots grå pioner-plastbåten på opplag på plenen, ved broa til Justøya. Nå er den savnet.

MANDAL: Sykkeltyveri

14.18: Damesykkelen stjålet fra Holbæk Eriksensgate er en svart DBS Nexus med handlekurv.

KRISTIANSAND: Søppel i veien

14.47: En bil mistet søppel i veien ved Timeneskrysset . Politiet dirigerte trafikken mens NCC ryddet opp.

KRISTIANSAND: Amper stemning

14.56: De såkalt "løse fuglene" som lagde bråk ved rutebilstasjonen ble sendt i hver sin retning av politiet .