KRISTIANSAND: — Det er ikke noe banebrytende teknologi, men, den er rask og enkel å bruke, sier nyhetsredaktør Christian Stavik i Fædrelandsvennen.

Lørdag kommer papiravisen til Fædrelandsvennen ut i ny drakt, med nytt design og på en rygg. Samtidig kan du laste ned en nyhets-app, som enkelt gir deg tilgang til nettavisen.

NY APP: Med den nye nyhets-appen fra Fædrelandsvennen har du tilgang til nettsiden med ett tastetrykk. Foto: Skjermdump

Med den nye appen kan du få tilsendt push-varsler, som betyr at du får melding hver gang det skjer noe viktig på Sørlandet. Appen gir også enkel tilgang til Fædrelandsvennens videoproduksjoner.— Nå får man hele nettavisen på hjem-siden på telefonen. Samtidig kan vi varsle leserne med en gang når noe viktig skjer, sier Stavik.

I tillegg til nyhetsappen, kan du laste ned en egen app for å få papiravisen på mobilen. Du kan også laste ned MinFVN, som er en kundeside for deg som er abonnent. Med appen FVN fordeler kan du få oversikt over fordelsprogrammet til Fædrelandsvennen.

I første omgang tilbys appen kun til brukere av iPhone. Appen finner du i App Store ved å søke på "Fedrelandsvennen" eller "Fvn".

Eller du kan klikke deg inn her.