LILLESAND: — Raneren skal ha fått med seg 6000 kroner fra stedet, opplyser Ingrid T. Mæhre, operasjonsleder ved Agder politidistrikt.

Narvesen i Lillesand ble torsdag kveld ranet. Foto: Roald Ankersen

Klokka 22.10 fikk politiet melding om ran av Narvesen-kiosken i Lillesand. Én person skal ha utført ranet.— Raneren har truet med en gjenstand han har holdt under genseren. Om det var et våpen vet vi ikke, sier operasjonsleder Audun Eide til Fædrelandsvennen fredag morgen.

Raneren stakk av fra stedet til fots.

Politijakt i lokalmiljøet

Fire politipatruljer fra Lillesand, Grimstad og Arendal jaktet torsdag kveld og natt til fredag på raneren. Blant annet var en hundepatrulje i aksjon. Ifølge Dag Werner Syvertsen, politibetjent i Agder politidistrikt.skal flere potensielle adresser i lokalmiljøet oppsøkes.

En del av Narvesen-butikken er sperret av, i påvente av tekniske undersøkelser.

— Vi leter nå etter én ukjent gjerningsmann, forteller Syvertsen.

En person på jobb

Finn Rune Gregersen er eier og daglig leder av Narvesen i Lillesand. Han forteller at det var en person på jobb under ranet.

— Vårt fokus er å ta vare på den ansatte som var på jobb, sier han.

Kiosken er kameraovervåket. Politiet sperret torsdag av en del av kiosken i påvente av tekniske undersøkelser.

Resultatløst

I løpet av natten har politiet avhørt den ansatte i kiosken som var på jobb, men fortsatt ikke identifisert gjerningsmannen.

— I natt fullførte vi et søk etter gjerningsmannen uten hell. Nå fortsettter den taktiske etterforskningen og de tekniske undersøkelsene, sier Eide fredag morgen.