VENNESLA: I usannsynlig flott høstvær begynner vi med de to som står ute til venstre. Det er Janne Nygaard og Caroline Dubland Andersen . De kommer fra Vennesla Musikkgymnas Filadelfia sammen med Sara Birgitte Mannes, Linn Marita Halvorsen, Helene Heggland, Elise Larsen, Vibecke Kornbrekke og Maren Emilie Rødli på første rad, og de ønsker lykke til for Pål, Sophia og Geirmund. Trioen er fra musikkgymnaset og videre i The Voice på TV2. Fantastisk! Vennesla var Idol-bygd, nå er vi Voice-bygd!

Bak gul plakat står assistenttrener Willy Jensen og lagleder Sandra Åsheim . De minner om årets siste hjemmekamp for Vindbjart, håper på mye folk og garanterer seier.

Vennesla historielag er 30 år. Det minner Morten Aslaksen, Inger Aas og Gerd Wiik Hansen om. Museet er åpent søndag fra tre til seks.

Foran til høyre sitter Jannicke Usterud fra Vennesla kino for å fortelle om barnefilmen Hokus Pokus Albert Åberg som går lørdag klokka 1200. Vi avslutter med Hertha Bakken som igjen er på plass med et visdomsord. Denne gang lyder det: "Hvis du er god mot andre er du god mot deg selv".

Ha en vindunderlig helg, folkens!