**ARENDAL: Mulig promillekjøring

16.22:** Politiet rykket ut til Østerled etter å ha fått melding om en bilist som kan ha kjørt i alkoholpåvirket tilstand på riksvei 420 ved Østerled. Da politipatruljen nådde fram til Bergemoen, stakk bilen av. Politiet fant ikke bilen senere.

**KRISTIANSAND: Brann i bil

16.28:** 110-sentralen melder at det har vært et branntilløp i skiltlyset på en bil som sto parkert utenfor Elefantapoteket i Gyldenløves gate.

**SØGNE: Narkotika

17.42:** En mann (28) ble pågrepet etter å ha blitt tatt i besittelse av noe narkotika i Søgne. Han ble kjørt til lensmannskontoret i bygda for avhør.

ARENDAL: Tapt kjennemerke

En mann melder om at kjennemerke JU 82601 er tapt. Det er uklart om det er stjålet eller har falt av bilen.

**KRISTIANSAND: Uregistrert moped

18.05:** En politipatrulje stoppet en uregistrert mopedist i krysset Vågsbygdveien/Møvikbakken. Sjåføren (19) hadde ikke gyldig førerkort for moped og anmeldes.

**MANDAL: Laserkontroll

16.00-18.00:** Utrykningspolitiet gjennomførte laserkontroll på E 39 Mones. Det ble skrevet ut 18 forenklede forelegg. Høyeste målte fart var 81 km/t i 60-sonen. Det ble også skrevet ut fire bilbeltegebyrer.

**KRISTIANSAND: Stjålet moped

19.30:** En henslengt moped blir funnet utenfor en bolig i Plommeveien. Sjekk av mopeden viste at den var stjålet. Politiet har sørget for at mopeden kommer tilbake til sin eier.

**KVINESDAL: Fyrverkeriklage

20.08:** Politiet rykker ut til Kvinesdal etter klage på oppskyting av fyrverkeri. Da politiet kom frem, var det stille på stedet.

**KVINESDAL: Uten gyldig førerkort

21.08** En 34 år gammel mann fra Kvinesdal ble tatt for å kjøre bil uten gyldig førerkort.

**ARENDAL: Kom over brukerutstyr

21.20** Politiet var på en adresse for å levere noen papirer. I den forbindelse kom de over brukerutstyr. De to personene på stedet, begge 39 år gamle, blir anmeldt for besittelse av mindre mengder amfetamin.

TVEDESTRAND: Måtte bæres ut av bilen etter å ha kjørt av veien

**MANDAL: Bankelyder

23.27** Det kom melding om bankelyder fra en bedrift på Vestnes. Da politiet kom på stedet, konstaterte de at lydene sannsynligvis hadde kommet fra arbeid tidligere på kvelden, men arbeidet var da avsluttet.

**KRISTIANSAND: Knust rute

23.33** En vindusrute er knust på frisørsalongen på hjørnet av Kristian IVs gate og Holbergsgate. Ugjerningen skal ha blitt gjort av en ungdomsgjeng på både jenter og gutter som passerte. Det var kun det ytterste glasset som ble knust.