KRISTIANSAND: Opptakten til beslaget var en politipatrulje som stanset en bil med to personer i Kvadraturen. — Den ene, passasjeren, er meget velkjent av våre folk, den andre er også kjent. Da vi kom i kontakt med bilføreren fremsto han som ruset, og han ble derfor tatt med til utvidet blodprøve, samtidig som førerkortet ble beslaglagt, opplyser førstebetjent Øystein Jørgensen ved Kristiansand politistasjon.

BESLAG: Politiførstebetjent Øystein Jørgensen med 250 gram amfetamin som ble beslaglagt i boligen til en 39 år gammel kristiansander. Foto: Lars Hoen

Ransaking— Ved ransaking i bilen ble det funnet mindre mengder hasj hos bilføreren. Dette foranlediget en ransaking i boligene til både sjåføren og passasjeren. Politiet gjennomsøkte boligen til passasjeren uten å finne noe. Men i boligen til sjåføren ble det funnet en pose med 250 gram amfetamin. I tillegg ble det beslaglagt noe hasj. Samlet mengde hasj som ble beslaglagt er 20 gram.

— I avhør har 39-åringen erkjent besittelse av narkotikapartiet. Han har samtidig fortalt at det utelukkende var til eget forbruk, og at amfetaminen ble brukt til selvmedisinering fordi han har adhd og blir urolig uten at han bruker stoff, opplyser førstebetjent Jørgensen.

Etter avhør og tilståelse, ble mannen løslatt etter ett døgn i politiarresten.