**KRISTIANSAND: frastjålet bil

23.58:** En grønn Opel Corsa meldes frastjålet fra Tveit. Eier sier at bilen varlukket og låst da han forlot den. Bilen har registreringsskilt PP 15711. **KRISTIANSAND: Prøver å stikke fra kontroll

01.54:** En motorsykkel prøver å unndra seg kontroll fra en politipatrulje vedTinnheiveien. I første omgang kommer den seg unna, men patruljen søker iområdet og finner motorsykkelen i Krumveien.

Føreren stakk fra stedet til fots.

**TVEDESTRAND: Beruset gjest

02.11:** Vakter på utestedet Tollboden i Tvedestrand ber om politiets bistand tilå ta seg av en overstadig beruset gjest. 36-åringen overnatter i fyllearresten.

**KRISTIANSAND: Mistanke om fyllekjøring

02.46:** Politiet stopper en bilist på Møllevannsveien som de mistenker kjører iberuset tilstand.

Det viser seg også at bilen er begjært avskiltet og bilførermangler gyldig førerkort.

Det blir en såkalt «komplett pakke» på den 41 år gamle mannen fra Jæren.

**ARENDAL: Mangler førerkort

03.08:** En bilist blir stoppet for kontroll og kan ikke vise til gyldigførerkort. Den 24 år gamle mannen kan vente seg en anmeldelse.

**KRISTIANSAND: Kniv og narkotika

04.29** : Politiet kommer over en 43 år gammel mann i Kirkegata som blir anmeldt for å gå medkniv på offentlig sted, samt å være i besittelse av mindre mengder narkotika.

EVJE OG HORNNES: Kjørte i garasjen

I løpet av natta har en bil kjørt inn til en oppkjørsel i Dåsnes for å snu. Undersnuforsøket har den truffet garasjen og så stukket fra stedet. Eier ønsker åanmelde hendelsen som skadeverk.

**GJERSTAD: Innbrudd

09.28:** Det meldes om et innbrudd i en bolig i Gjerstad. Melder som passer påhuset for eier, sier at det er stjålet flere elektriske gjenstander. Politiethar vært på stedet og gjort undersøkelser.

**KRISTIANSAND: Promillekontroll

09.43:** Politiet har holdt promillekontroll to steder i Vågsbygd. Ved VågsbygdRingvei ble 40 biler kontrollert, ingen utslag. Ved Østre ringvei ble 45 bilerkontrollert også her var det ingen utslag på alkometeret.